» »

Diablo III

Diablo III

Temo vidijo: vsi
««
74 / 157
»»

Tribal ::

Kaj je to W2?

todman74 ::

Verjetno Wasteland 2...

klasicni ::

Moram rečt da so seti res potrebni za igranje na T6. Dva dni nazaj sem končno dobil še en del Firebird's seta, ki je sedaj s pomočjo RORG-a v polni učinkovitosti. Kjub temu da sem DALEČ od idealne opreme, pa mi sedaj samo Firebird's set omogoča da lahko brez težav igram T6, prej sem pa lahko kvečjemu T4.

Izi ko sem te nekaj časa nazaj spraševat kako tako hitro lvl-aš.... zdaj mi je jasno :) Zdaj delam T6 z isto hitrostjo kot sem prej T4, in res, razlika v dodatnem EXP je očitna...

Zdaj mi bo spet nekaj časa užitek igrat :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: klasicni ()

sajmonmofo ::

tudi meni je uspelo nakrampati mara set v zelo kratkem casu, se mi zdi da na season charu pada dosti bol kvalitetna oprema kot normal.
Na normal pre 2.1 z wizom nikakor nisem prisel cez t3, tu pa sedaj v 2h tednih t6 s tem da je set sestavljen na grobo s crappy rorgom in ostalimi crap rolli na drugi opremi...

so i'm off to farm better stuff :D

detroit ::

imam tudi jst feeling...weak...ampak feeling vseen da je vse skup lazje na season. in posledicno je to bedasto podaljsevanje playabilitija. po moje se bom moral losat teh igralnih spon in posodit oba accounta nekomu ki se mu da spilat:)
Skero

Izi ::

Nihče ni omenil, da je že par dni nazaj bil Patch na 2.1.1.

Witch Doctor je doživel opazen buff in sicer vsi njegovi ljubljenčki so dobili mnogo več zdravja.
Kadala je podražila vse svoje stvari, ampak je tudi mnogo večja možnost za legendarni dobitek.
Boon of the Hoarder sedaj meče manj kupčkov Golda, so pa ti večji, tako da je količina nespremenjena samo malo bolj pregledno je na bojišču.

Vajenc ::

Izi je izjavil:

Nihče ni omenil, da je že par dni nazaj bil Patch na 2.1.1.

Witch Doctor je doživel opazen buff in sicer vsi njegovi ljubljenčki so dobili mnogo več zdravja.
Kadala je podražila vse svoje stvari, ampak je tudi mnogo večja možnost za legendarni dobitek.
Boon of the Hoarder sedaj meče manj kupčkov Golda, so pa ti večji, tako da je količina nespremenjena samo malo bolj pregledno je na bojišču.

Kadala "fix" je brezveze. Še vedno grem po vsakem riftu do nje, s to razliko, da sedaj lahko kupim samo 1x2h weapon.
Efekt Boon of the Hoarder pa je bil po mojem okusu tudi bolj zabaven ob večji eksploziji golda.
Vsaj za WDja je nekaj dobrega. Sem ga takoj začel na seasonu.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vajenc ()

chief ::

WD pet buff zal ni opzaen pri visjih Grifih. Se vedno umirajo kot za salo. Preverjeno.
Pa se undocumented changes:
TRIAL rifti so postali mnogo mnogo tezji! Dejasko ce si lahko pred patchem pridobil GR key lvl37-38 lahko po patchu prilezes do lvl 31 max 32. Preverjeno !! To prinese za sabo:
- da vsi ki so sedaj na vrhu Seasona so neulovljivi saj farmanje high lvl keyev ni vec mozno
- Updgrade legendary gemov na lvl 50 in vec (kot jih imajo ze nekateri) je prakticno nemogoce

..bo moral Blizzad kmalu zakljuciti sezono ker drugace do revolucija..

yxiz ::

sestavil sem jade set skupaj z aughilds setom, za orožje imam thunderfurija in v roki ToTD. Unity ring in tist ring za -1 kos za sete ter amulet, ki absorbira damage od tistih vijolčnih žarkov.
ampak se mi zdi, da je igranje precej težje, kar se preživetja tiče, kot z zuni setom, kjer sem t5 delal brez problema.

kaka je taktika za jade set? hount nato piranhado, locust in na koncu soul harvest? nato z spirit walkom stran? ker mi ne dela takega damaga, da bi bil nek vau... al morm malo počakat, da se tak hount da locust razširita?

Hmm jst sicer ne opažam da bi bilo kej teško preživet na t6 ali karkoli. Je pa res da na griftih od ene 20 naprej sem super squishy....500k hp umrem v pol sekunde. Ne vem a bi moral zamenjat hp z armorjer ali kaj, ker se mi zdi zelo neumno da s toliko zdravja mrkneš v trenu oka
Skero

pri dhju je smesno da prides v trial riftu do 30-32 level keya, potem pa v gr naletis na jailer elite pa te oneshota, progress impossible :D

MrX ::

kako se špila jade

MrX je izjavil:

kako se špila jade

Tako se je igral pred 2.1 ;)
Woody Allen

yxiz ::

Kako se pa zdej?

Končno sm se spomnil in šel iz svojega flamewarda (arcane torrent)+ apocalypse na hydra plus apocalypse in moram reči da je še bolj bedn ampak mnogo bolj učinkovit. Cifre se vrtijo od 60-130miljonov per tick (firebird set).
p.s. Wizard
Skero

yxiz je izjavil:

Kako se pa zdej?

Ne vem, ker moj še nima jade seta, vem pa, da se igralci pritožujejo, da jade ni več to kar je bil pred patchom.
Woody Allen

detroit je izjavil:

Končno sm se spomnil in šel iz svojega flamewarda (arcane torrent)+ apocalypse na hydra plus apocalypse in moram reči da je še bolj bedn ampak mnogo bolj učinkovit. Cifre se vrtijo od 60-130miljonov per tick (firebird set).
p.s. Wizard

Podobno kot Izi tudi jaz kombiniram s tal rasha setom. V skilsih imam fire, lightning pa arcane elemente, templar ima pa cold damage + lighting Thunderfury in poka kar zabavno.
Woody Allen

jst sm imel firebird set z firecoat + magefisti + sunkeeper z 30% elite dmg.
Kar pomeni da sm imel 20+18 fire dps več in 100k manj sheet dps kot s furnace + firebird tunic (torej brez firecoata in offhanda od firebirda z 18% fire) in še vedno furnace zmaga..dafuq...
Kako pa dobiš ostale meteorje? Cold arcane?
Skero

detroit je izjavil:

Kako pa dobiš ostale meteorje? Cold arcane?

Cold da elemental damage na templerjevem orožju, arcane pa Familiar (cannoneer). Moram nafarmat furnace (lucky you) in ga spremenit v cold damage pa bom imel cold meteor tudi v grupi.
Woody Allen

tip damaga na wepnu ne vpliva na to. Samo spelli trigerajo meteorje.

Pa če sm pošten moj thunderfury ni trigeral electro meteorje ever...vsaj nikoli nism opazil. Sm imel kar storm armor:P

Jst bi ti svetoval da uporabljaš kar hydro in apocalypse če si fire s firebird setom in seveda two hander, ki ni nujno furnace. Furnace je samo bonus:)
Skero

detroit je izjavil:

tip damaga na wepnu ne vpliva na to. Samo spelli trigerajo meteorje.

Ni res. Probaj.
Edit: edino, če mi ščit od templerja (chance to freeze) sproži cold?
Woody Allen

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vajenc ()

Sem testiral do 2.1 ker sm imel thunder fury in res prsežem nism dobil electro meteorja ever dokler nism začel uporabljat storm armor. A je to kej novega? Sicer pa še vedno se mi ne splača po moje bi blo vredno stestirat:

rasha tunic, amulet, belt ostalo fb in thunder fury
vs
witching hour, cindercoat, magefists, fb offhand,...
vs
to kar imam zdaj, torej witching, magefist, furnace ipd.

Glede ščita pa ne vem:P
Skero

klasicni ::

Jaz tudi nimam srece glede Furnace. Tut pri Kadali zapravim vse na 2h weapon... pa ni sreče...

Drugače pa kolker jaz razumem je boljše da je 2h weapon ker prej pride do 3000% al kak?

hm, zgleda me je elemental exposure zavedu, ker na njem sproži tudi elemental na weaponu efekt...

Mogoče bom dal frost na familiarja in solo farmal z enchantress, ki ima arcane skllse.
Woody Allen

če imaš firebird set pomoje sploh ne razmišljaj o talrashi spljoh. Raje boostaj fire kolikor gre.

Ne vem tursca se nism poglabljal samo hydra pa pa blackhole fire pa apocalypse blizzard delajo svoje ostalo je slabš kot povprečno.
p.s. igram wiza že od začetka drugih classov ne pa še vedno je gear čist bedn:P
Skero

detroit je izjavil:

če imaš firebird set pomoje sploh ne razmišljaj o talrashi spljoh. Raje boostaj fire kolikor gre.

Imam firebird + talrasha set skupi. Blizzard in Hydra sta fire, ostalo pa prirejeno več elementom. Je za probat.
Woody Allen

krneki ::

Jao, kolk me rajcajo teli rainbow goblini...

kje jih pa dobiš? oz. kaj je to:D
Skero

Prideš v Whimsyshire in jaz že dvakrat nisem dobil ne achievementa ne kakšnega drugega bonbona. Ni to Goblin Vault ;)
Woody Allen

eeuuh:( vault sm samo enkrat doživel in zdaj sm non stop na 500k:( rabam!
Skero

KaiV6 ::

ja za vault si vzames 2 uri casa, gres v Core of Arreat in speed farmas za goblini :) ter na 20 ubitih goblinov bi se ti moral odpret vault portal :) v eni uri naredis tam lahko 60 runov
<insert>podpis.html</insert>

a se hecaš?
moram res sprobat dons

t6 core of arreat pa gold find na maximum pa goldwrap goldskin boon of something in bom bogat v 1h?:O
Skero

KaiV6 je izjavil:

na 20 ubitih goblinov bi se ti moral odpret vault portal :)

Meni se je odprl po kakšnem tretjem ubitem goblinu v 2.1. Od tedaj sem jih pobil zagotovo že 100+ brez vault portala. To je podobno random kot farmanje Furnace-ja pri Kadali. Enim rata v 1. nakupu, drugi smo pa že skor obupal po gori zapravljenih shardsov.
Woody Allen

jst na kadali zapravil nekaj tisoč in od wepnov dobil 0, kogrem pa za witching hour pa dobim 3pasove na 500...
enough said:'(
Skero

Smurf ::

Nekaj tisoc se ni toliko. Jaz sem na WOH-u pomoje zagonil 20k, pa ni padel (sem ga pa seveda, dobil sedaj, ko ga ne rabim :P). Furnace po cca 10k shardih tudi se ni padel... (pa pricakujem, da se dolgo ne bo).

KaiV6 ::

Ja saj nisem napisal da je 20 goblinov must, ampak, ce se gres rnd igro in statistiko, lahko najvec runov na uro opravis v prav v Arreatu :).
<insert>podpis.html</insert>

Meni je padel med igro ne na kadali boohoo:P
Skero

kaj je sedaj najboljši mitigator za damage? Health pool, armor ali AR
Skero

Kenpachi ::

Health regen + life on hit.
Zaraki Kenpachi.

Tribal ::

Kenpachi je izjavil:

Health regen + life on hit.

To ja sploh k te vse oneshota. Drugače pa čist odvisno od heroja do heroja. Povej za kero klaso te zanima.

Hja, več kot tolk armorja ali allresa ne moreš nabrat.

Edina rešitev je 2xUnity pa nesmrten follower če smo že pri tem.
Zaraki Kenpachi.

krneki ::

detroit je izjavil:

eeuuh:( vault sm samo enkrat doživel in zdaj sm non stop na 500k:( rabam!

Ja enkrat se ti pač mora usrat, da fentaš goblina ki odpre portal do greeds realm. Potem dobiš gem boon of hoarder (ne vem sicer če je 100% drop) in vsi problemi z dnarjem so rešeni :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: krneki ()

Pozabu dodat: Če te vse oneshotta, je ponavadi znak, da igraš pač na revisoki težavnosti.
Zaraki Kenpachi.

hmm to ravno ni mitigation:P

Hmm imam pa full health regen pa še vedno dropam ko muha, zato pa rabim prav mitigation da me ne bo en udarc na pol dal. Mogoče bi moral predzadnjo runo od tistega energy armorja probat. Wizardi so preveč squishy po moje:P

krneki dobil sm že boon samo problem z denarjem se je šele sedaj pojavil:D 500k imel pa več miljard:P
včeraj smo sprobaval ene pol ure una picajzla prisilt da nam odpre pa ni blo haska:(
Skero

Zgodovina sprememb…

• spremenil: detroit ()

gold sploh ni problem, dosti vecje probleme imam trenutno z gemi, semizdi da so v sezoni malo ninja nerfali imperial gem drope, je jih le za vzorec...

ergo moniez:) ker moraš upgradat jih. Jst jih imam več tisoč, razen seveda topaza ampak si ne morem privoščit upgradat emeralda za DH
Skero

Zmajc ::

Boon of the hoarder in v par dnevih bos mel 100+ mil

imam čas ene pol ure na dan za kak grift:P
sm po moje se bom spravu z goldwrapom in goldskinom in hoarderjem z wizom okol pojat. mogoče rune po areat coru da še unga cicibana ujamem:)
Skero

kaj izi bo zasukal kaj lestvico al ga je zmetalo :D

Zgodovina sprememb…

chief ::

Izi je napovedal umik iz DIII, da se preda igranju Wasteland II .. tako da lestvice ni za pricakovati..
««
74 / 157
»»