» »

Diablo III

Diablo III

Temo vidijo: vsi
««
58 / 157
»»

Izi ::

Lepo, detroit je še z nami. Sem zabeležil tvoj novi račun.

Bom čez kakšna 2 tedna, ko bomo že dobro v RoS-u in na level 70, objavil osveženo lestvico.
Če se še kdo hoče videti na lestvici naj tukaj objavi svoj BattleTag.
Premišljujem, da bi prilepil direktne linke do Battle.net profilov na imena. Bi bilo to v redu?

Zanimivost:
Če še kdo ni brskal po novih "achievementih", je tam kar nekaj zanimivih reči o tem kaj nas čaka v RoS.
Spoiler:
Končno bomo ubili Adrio, zlobno Diablovo služabnico, ki nas je tako podlo nategnila na koncu 3. poglavja >:D

Kenpachi ::

Red#2930

http://d3rockstars.com/lookup/red-2930/

European RealParagon
Both cores: 98 (0.26%)
Softcore: 98 (0.26%)
Hardcore: 0 (0.00%)

Je pa res, da nisem zadnje pol leta sploh kaj dosti igral... (na HC mi je pri plvl3 padla monkica davno enkrat, verjetno sem zato ragequittal :D)
Zaraki Kenpachi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kenpachi ()

111111111111 ::

Eno vprašanje. Spet.

Kolega ima Diablo III, a lahko meni posodi DVD in si jaz ustvarim nov račun, da ne špilam na njegovega? To sploh gre? Gre se mu za to, da mu ne bi porabil preveč golda na njegovem accountu.

Truga ::

Mislim da rabis cdkey za ustvart nov racun.

Smurf ::

Ali pa gres igrati v drug region (ce je to se mozno?), recimo USA.

chief ::

pa da vidmo kdo bo kaj igral ROS:
btag: chief#2474

wired ::

No, pa da se še jaz priključim karavani:

wiredback#2347

Marix ::

Evo še moj btag: Mario#2588

Guzzy ::

še moj: Guzzy#2285

Diablo 3 lestvica slavnih Slo-Tech Nephalemov na dan 21. marec 2014 ob 10:00:

_1. Normal: 381 , Hardcore: __0 ___ killer86 ___ (2347)
_2. Normal: 268 , Hardcore: __0 ___ jimiboni0 ___ (13193)
_3. Normal: 230 , Hardcore: _71 ___ Izi ___ (17224)
_4. Normal: 206 , Hardcore: __0 ___ Sasquat ___ (23035)
_5. Normal: _36 , Hardcore: 202 ___ krneki ___ (23185)
_6. Normal: 189 , Hardcore: __0 ___ detroit ___ (26318)
_7. Normal: 188 , Hardcore: __0 ___ MrX ___ (26493)
_8. Normal: 182 , Hardcore: __0 ___ PNG ___ (27633)
_9. Normal: 150 , Hardcore: __0 ___ chief ___ (33944)
10. Normal: 149 , Hardcore: __0 ___ finkec ___ (34133)
11. Normal: 132 , Hardcore: __7 ___ swiftpwns ___ (37199)
12. Normal: 114 , Hardcore: __0 ___ Killermode ___ (40776)
13. Normal: 112 , Hardcore: _17 ___ Matev ___ (40964)
14. Normal: 111 , Hardcore: __7 ___ Tribal ___ (41503)
15. Normal: 105 , Hardcore: __0 ___ tursca ___ (42558)
16. Normal: 103 , Hardcore: __0 ___ MariX ___ (42670)
17. Normal: _99 , Hardcore: __0 ___ Nemixxx ___ (42956)
18. Normal: _98 , Hardcore: __0 ___ Kenpachi ___ (42998)
19. Normal: _95 , Hardcore: __0 ___ paco ___ (43145)
20. Normal: _93 , Hardcore: __0 ___ Locoroco ___ (43245)
21. Normal: _92 , Hardcore: __0 ___ Smurf ___ (43303)
22. Normal: _73 , Hardcore: __0 ___ wired ___ (44374)
23. Normal: _24 , Hardcore: __0 ___ Guzzy ___ (45731)
24. Normal: _11 , Hardcore: __0 ___ Tr0n ___ (45849)

__. Normal: __0 , Hardcore: __0 ___ jijetelu ___ (9x level 60)
__. Normal: __0 , Hardcore: __0 ___ Zmajc ___ (4x level 60)
__. Normal: __0 , Hardcore: __0 ___ TehDucky ___ (2x level 60)
__. Normal: __0 , Hardcore: __0 ___ Turak ___ (2x level 60)
__. Normal: __0 , Hardcore: __0 ___ LooKMaN ___ (1x level 60)
__. Normal: __0 , Hardcore: __0 ___ Bolf3nk ___ (1x level 60)

Novo:
- Na Slo-Tech imenih so sedaj linki do BattleTagov.
- Dodani so novi čistilci peklenske zalege, ki so objavili svoj BattleTag.
- Številka na koncu v oklepaju služi točni razporeditvi na lestvici, saj upošteva tako SC kot HC izkušnje skupaj, vzeta pa je iz D3RockSarsove baze.

Komentar:
- Nephalem "killer86" je kljub velikanski prednosti še dodatno močno povečal prednost pred zasledovalci.
- Nephalem "jimiboni0" stagnira na mestu.
- Nephalem "Izi" je opazno napredoval na Hardcore, ko je poskušal opraviti še zadnje Hardcore Achievemente.
- Nephalem "Sasquat" in težkokategornik "krneki" bijeta težak boj za 4. mesto in sta skoraj enakovredna.
- Nephalem "detroit" z novim računom je uspel za malenkost prehiteti Nephalema "MrX", Nephalem "PNG" pa je zaostal za obema, ker zadnjih par dni stagnira na mestu.
- Novinec na lestvici, Nephalem "chief" je dosegel Paragon 150, ampak Nephalem "finkec" mu ne pusti dihati, saj je tesno za njim s samo levelom zaostanka.
- Nephalemi brez Paragon levelov bodo ob vključitvi razširitve, čez 4 dni, odstranjeni z lestvice zaradi neaktivnosti, ker upočasnjujejo mojo skripto za izdelavo lestvice :P

detroit ::

ooo najs, prejšn tedn sem ful igral, tega nič skoraj. Bo treba podebljat:)
Skero

klasicni ::

@Izi
Lepo si to naredil :)

hehe a naredimo še spletno stran s charti:) good work

krneki je crazy motherf...:)
Skero

Zgodovina sprememb…

• spremenil: detroit ()

kolk mate pa kej faloti dpsa? po patchu (sj vem da paper dps ne pomeni nič, ker sm imel 500+ pa nism delu pol tolk štale kot zdaj z 420 in moonlight ward amuletom)
Skero

chief ::

* bow to IZI *
res pohvalno!
no sicer ze dolllgo nism igral.. bo treba kaj nocno izmeno zalaufat ;P
feel free to add me za skupne rune.. sicer rabim se kaksen dan da menjam in preizkusim builde pa dobim kaksen nov item da bom spet konkurencen.
see ya in hell! (or better say Torment ;P )

detroit je izjavil:

kolk mate pa kej faloti dpsa? po patchu (sj vem da paper dps ne pomeni nič, ker sm imel 500+ pa nism delu pol tolk štale kot zdaj z 420 in moonlight ward amuletom)

Saj osnovni damage je pri vsakem pravilno prikazan. Samo moraš upoštevati, da je tisti damage brez Paragona in brez buffov, ki jih vključuješ sproti med igranjem.

Tvoj GozdniJoža ima 283k osnovnega damagea in 440k osnovnega toughnessa. To so podatki, ki jih vidijo tvoji soigralci.
Tvojih 189 Paragon točk ti doda okoli 140k dodatnega damagea, ampak ta dodatni damage vidiš samo ti.
Pa tisto kar ti dodajo začasni buffi tudi vidiš samo ti.
Tistega dodatnega damagea iz "Arcane skills deal 21% more damage", pa ne vidiš niti ti, ampak je pa ena najmočnejših statistih v Diablu 3 verziji 2.0.
Tvoj celoten končni damage se poveča še za 21%, kar je ogromno, ampak deluje pa samo če uporabljaš skill, ki ima Arcane damage oziroma tisti element, ki je napisan.
Zato ima vsak skill sedaj na veliko napisano, kateri element uporablja. Včasih smo uporabljali skille, ki so delali največji damage ali so nam bili najbolj všeč, sedaj po novem pa smo prisiljeni izbirati skille glede na element, ki ga imamo na opremi ali pa smo toliko časa prisiljeni iskati pravo opremo dokler ta nima pravega elementa.

Vsaj po moje je sedaj najboljša oprema tista, ki vsebuje "***** skills deal **% more damage". Mislim, da gredo procenti nekje do 25%.
Če najdeš torej 4 kose opreme, ki vsaka vsebuje pravi elementarni buff, in potem seveda uporabiš skill, ki uporablja isti element, si lahko mimogrede podvojiš damage. Ta damege seveda ni nikjer prikazan, čuti se pa še kako močno. Zato je sedaj o nekih konkretnih številkah precej težko govoriti, ko pa jih nikjer ni videti napisane.

Vse kar vidimo je, da ima tvoj GozdniJoža 283k damage. Ampak s Praragon točkami, buffi, opremo z dodatnim elementarnim damageom in skillom, ki uporablja isti element lahko hitro sekaš milijonski damage.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

@Izi
Eno vprašanje... kaj je treba po tvojem mnenju v primeru Skilla Arcane Orb (arcane damage) in izbrane rune Frozen Orb (cold damage) iskati opremo z cold skills deal % more damage ali arcane skills deal % more damage, da povečam damage?

klasicni je izjavil:

@Izi
Eno vprašanje... kaj je treba po tvojem mnenju v primeru Skilla Arcane Orb (arcane damage) in izbrane rune Frozen Orb (cold damage) iskati opremo z cold skills deal % more damage ali arcane skills deal % more damage, da povečam damage?

Cold.
Rune spreminjajo element. Frozen Orb ima Cold damage. Piše na veliko Frozen Orb in takoj spodaj Cold, pa še v ledeno modro barvo je pobarvana Runa, da ja ne moreš zgrešiti. Vsak element ima svojo barvo med skilli, da se takoj ločijo med seboj.

krneki ::

detroit je izjavil:

Na WD-ju imam 145k/1.3m (+60% poison, +SOJ) pa je T3 prava težavnostna. Elite/Champi crknejo po 10s. Pri Wiz imam 220k/2.4m pa gre T3 tudi brez težav...wizarda nisem preveč igral, pa nisem še nič našel za cold dmg al pa kakšen dobr SOJ. Je pa precej drugače igrat wiza, ker ima full toughnessa pa healinga, samo mi manj dmg dela na elitih od WD-ja, zato traje kakšne 20s da jih fentam...nima pa wiz "oh shit" gumba kot WD (teleport ni glih ena zelo zanesljiva reč za pobeg). To je vse na HC, ker SC že dolgo ne igram več.

Blje, zakaj mora izit sredi tedna :(
Zaraki Kenpachi.

Kenpachi je izjavil:

Blje, zakaj mora izit sredi tedna :(

Pri Blizzardu je vse vezano na torke.
Vsak torek je "Maintenance" in takrat vedno za par ur ugasnejo serverje. V tem času popravljajo, nameščajo "patche", in seveda so tudi vse spremembe vedno na torek.
Torek, 18. marca so ugasnili AH, torek, 25. marca pa bodo aktivirali razširitev.

Nekateri igralci že tekajo naokoli z zlatimi angelskimi krili. Dobili jih bodo vsi tisti, ki bodo ključ za razširitev vpisali do konca 31. marca.
1. aprila je spet torek in nov maintanance, ki bo vse aktivacije razširitve nehal smatrati kot prednaročila in darila ne bo več.

Danes sem malo brskal kako je z Hellfire ringi sedaj po novem.
Z level 70 sicer pridejo novi Hellfire ringi, ampak level 60 Hellfire ringi ostajajo in bodo obstajali tudi naprej.
Če sedaj craftneš level 60 Hellfire ring bo ponavadi bistveno boljši, kot so bili stari Hellfire ringi, ki še niso bili craftani v Loot 2.0 sistemu.
Bistvo sedaj je, da moraš tako ključe od Keywardenov, kot material od Uber bossov, iskati na Torment težavnostni stopnji. Na nižjih težavnostih ni nobene možnosti, da bi kaj dropnilo.
Kar sem iskal pa so procentualne možnosti za drop in take so trenutno možnosti:
Torment I - 25% možnosti za drop
Torment II - 30% možnosti za drop
Torment III - 35% možnosti za drop
Torment VI - 40% možnosti za drop
Torment V - 45% možnosti za drop
Torment VI - 50% možnosti za drop

Kljub temu, da sedaj ni več 100% možnosti, kot prej na najtežji stopnji je za običajne igralce bistveno lažje in hitreje sestaviti svoj Hellfire ring, ki je nujna končna oprema za vsakega Nephalema, ker ti poviša pridobivanje izkušenj za kar 35%.
Prej si moral vsakič najprej pridobiti 5x NV, kar je vzelo vsaj 10 minut, sedaj to odpade, pa še prej si na MP0 imel 5% možnosti za drop, na MP1 10%, na MP2 20%, kar je vse manj kor sedaj na Torment 1, ker je 25% možnosti za drop.
Skratka, gre hitreje, ringi pa so boljši. Pa Uber Bossi sedaj, ko imamo vsi bistveno več Toughnessa, tudi niso več tako ubijalski, čeprav traja še vedno vsaj 5 minut preden položiš obadva.
Vseeno je potrebno par dni za sestavo prstana, ampak ker je to end-game ring, ni tako hudo. Kot kaže večina raje s starimi ringi čaka na level 70, ko bo na voljo povsem nov "event" za izdelavo level 70 Hellfire prstana. Jaz sem vseeno izdelal enega za mojega bodočega Crusaderja, ker preden bo dobil level 70 Hellfire ring bo level 60 verjetno že ves izrabljen od starosti ;)

Ceprav teli prstani z +%xp prinesejo sedaj bistveno manj kot vcasih. Npr. torment 3 ti, da 550%, prstan pa 35%, se pravi bos z njem nabiral xp priblizno 7% hitreje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Smurf ()

Trenutno je na Torment 3 Gold Find 550%, Bonus experience pa je trenutno 1200%.
Če nisi opazil je trenutno Community Event Buff +100%, prej je bil 50%

Sicer pa lahko direkt preverimo, ker sem sedaj v igri na Torment 3.

Osnova je 550%.
Skpaj z buffom, ki poveča za 100% mi kaže 1200%.
To bo verjetno 550 x 2 = 1100. Pools of Reflection bonus pa je 25% in tudi povečan za 100%, kar doda še dodatnih 100% in je skupaj 1200%
Če si nadenem prstan s povečanjem za 35% dobim 1270%, kar je logično, ker če tudi na prstan deluje tisto 100% povečanje. 2 x 35 = 70 in 1200 + 70 = 1270%
Če si nato v čelado vključim še Rubin ki poveča vse skupaj za 31% je to še dodatnih 62% in dobim skupni Bonus Experience že 1332%

Po moje se splača. Trenutno igram s 1332% povečanjem izkušenj.
Kako pa misliš, da sem prilezel na Paragon 237? Tako, da se nikoli ne ločim od prstana in rubina v čeladi ;)
S tem 100% buffom pa se tako prstan kot rubin v čeladi trenutno šteje dvojno.

Zgodovina sprememb…

Ja, prstan in celada ti skupaj pohitrita zadevo za priblizno 10% (namesto 1200% imas 1332%). Pac opozorim, da nimata tako velik vpliv kot bi si lahko mislil na prvi pogled. Hitro bi si lahko mislil, da dodata 35% oz 31% glede na vse (tako kot 100% community buff), pa ni tako.

Kako si prisel do paragon 237? Verjetno tako, da si dovolj casa igral :p.

Hehe ninja nerfal so exp white mobov...
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/...

Tudi če je samo 10% se to na dolgi rok kar pozna. Namesto 1000 ur, bi za enak rezultat rabil 900 ur :P

krneki je izjavil:

Hehe ninja nerfal so exp white mobov...

Piše, da so nerfal tiste, ki imajo podpovprečno količino življenja. Zelo nedoločen termin. Hmmm, nikjer ne piše da so nerfali vse bele mobe.
Sem pa gotov, da je to povzročilo, ker je precej igralcev ves čas igralo samo "COTA rune", kjer je notri veliko število cannon futer sovražnikov.

Sem se pa moral nasmejati, kako so "popravili", da bo Torment bolj zanimiv za farmanje opreme.
Ker je večina opremo farmala kar na Normal, ker gre najhitreje so zadevo rešili po Blizzardivsko in sedaj zelena (set) oprema pada samo še na Torment težavnostih.
Še bolj posrečen je pa njihov komentar, da so s tem sedaj naredili Torment težavnost bolj zanimivo in privlačno za igranje :))

Ampak ta 100% Buff se pa pozna. Dobra urica in sem dosegel Paragon 240 8-)

Zgodovina sprememb…

@Izi

Itak, 10% je 10%. Je pa tako, da ce ti kaksen od teh +xp% precej zbije dmg je pa ze za premisliti.

@Izi
Kar lepo vse po vrsti so užgal pa vseskup zamaskiral s 100% buffom. Recimo demonic tremor ziher nima below avg. healtha.

Smurf je izjavil:

Je pa tako, da ce ti kaksen od teh +xp% precej zbije dmg je pa ze za premisliti.

Saj zato sem pa napisal, da ob craftanju sedaj Hellfire ringi zarolajo boljše statistike, pa še te so, kot je sedaj običaj, prilagojene točno tvojemu liku. Zato je treba paziti s katerim likom greš craftati.
Pa po mojem mnenju je najbolje izbrati "Hellfire Ring of Vitality", ker bo "smart loot" zelo verjetno nanj vrgel še tvojo glavno statistiko. Če izbereš obratno je po moje prevej večja možnost, da ostaneš brez Vitalitya, kar nikakor ni v redu.

Glede čelade pa sem mnenja, da je reža za dragulj obvezna, drugače sodi samo v reciklažo. Vanjo pa sedaj, ko z življenjskimi točkami ni več problema, po moje sodi edino Rubin. Topaz za povečanje Magic Find je sicer mamljiv, ampak na dolgi rok se mi zdi Rubin bolj koristen. Paragonov ni nikoli preveč.

@krneki
A se niso nekateri pritoževali, da Paragoni preveč letijo? :P
Ko bodo Buff umaknili bomo pa spet tako kot včasih farmali celo popoldne, in napredovali za en sam Paragon. Pa se ne bo nihče več pritoževal.
Zato pa pravim, da ta vikend izkoristite ta 100% Buff. Ko pride razširitev bo konec veselja.

Zmajc ::

Samo paragon 87 imam :D

@Zmajc
Sem opazil, ja, da si se nam spet pridružil v deratizaciji peklenščkov :D

Markokoz ::

g2a že pošilja keye, če ste naročili tam poglejte email :) danes/jutri pošiljajo

Ouje, jaz sem že dobil. Pa prišel na plvl99

Hitro gre. Z monkico sem rabil samo 11h do level60. Tega sem pa dosegel še pred Azmodanom.
Zaraki Kenpachi.

Jaz sem za foro zakurblal HC 1 - 60 casually v 3 dneh ... še Leoric's signet mi je padel :D

Je pa igranje z loot 2.0 dosti bolj prijetno, pa tudi kvaliteta rare opreme je opazno boljša.

Kdaj bom kupil RoS še ne vem, bom pa verjetno še malo počakal.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zmajc ()

kentrix ::

Evo še en chontodo boy:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/kent...
kentrix#2356

Evo moje HC monkice po končanem weekendu. Boljši gear še nisem farmal.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/zMaj...

minimus ::

torej kdaj bomo danes lahko začel igrat ob 23.00 ali 24.00 ?

Baje ko ura odbije polnoč, ampak glede na izkušnje z dne 15.5.2012...bo še zabava.

Po tem divjem vikendu, ko so Paragoni kar leteli je čas, da spet osvežimo lestvico slavnih bojevnikov proti peklenski zalegi.
Nekateri so (smo) bili kar pridni v deratizaciji peklenščkov.

Diablo 3 lestvica z dne 24. marec 2014 ob 15:00

_1. Normal: 400 , Hardcore: __0 ___ killer86 ___ (400)
_2. Normal: 292 , Hardcore: __0 ___ jimiboni0 ___ (292)
_3. Normal: 261 , Hardcore: _71 ___ Izi ___ (269)
_4. Normal: 219 , Hardcore: __0 ___ Sasquat ___ (219)
_5. Normal: _36 , Hardcore: 207 ___ krneki ___ (210)
_6. Normal: 206 , Hardcore: __0 ___ detroit ___ (206)
_7. Normal: 199 , Hardcore: __0 ___ MrX ___ (199)
_8. Normal: 188 , Hardcore: __0 ___ kentrix ___ (188)
_9. Normal: 182 , Hardcore: __0 ___ PNG ___ (182)
10. Normal: 167 , Hardcore: _22 ___ swiftpwns ___ (168)
11. Normal: 167 , Hardcore: __0 ___ finkec ___ (167)
12. Normal: 161 , Hardcore: __0 ___ chief ___ (161)
13. Normal: 159 , Hardcore: __0 ___ Killermode ___ (159)
14. Normal: 138 , Hardcore: __0 ___ MariX ___ (138)
15. Normal: 135 , Hardcore: __0 ___ Locoroco ___ (135)
16. Normal: 115 , Hardcore: __0 ___ tursca ___ (115)
17. Normal: 112 , Hardcore: _17 ___ Matev ___ (113)
18. Normal: 111 , Hardcore: __7 ___ Tribal ___ (111)
19. Normal: 109 , Hardcore: __0 ___ Smurf ___ (109)
20. Normal: 100 , Hardcore: __0 ___ paco ___ (100)
21. Normal: _99 , Hardcore: __0 ___ Kenpachi ___ (99)
22. Normal: _99 , Hardcore: __0 ___ Nemixxx ___ (99)
23. Normal: _87 , Hardcore: __4 ___ Zmajc ___ (87)
24. Normal: _81 , Hardcore: __0 ___ wired ___ (81)
25. Normal: _36 , Hardcore: __0 ___ TehDucky ___ (36)
26. Normal: _24 , Hardcore: __0 ___ Guzzy ___ (24)
27. Normal: _11 , Hardcore: __0 ___ Tr0n ___ (11)

__. Normal: __0 , Hardcore: __0 ___ jijetelu ___ (9x level 60)
__. Normal: __0 , Hardcore: __0 ___ Turak ___ (2x level 60)
__. Normal: __0 , Hardcore: __0 ___ LooKMaN ___ (1x level 60)
__. Normal: __0 , Hardcore: __0 ___ Bolf3nk ___ (1x level 60)

Opomba:
- V zadnjem oklepaju je skupen Paragon, kakršen bi bil, če bi združili Normal in Hardcore izkušnje. Je potreben za pravilno razporeditev na lestvici.

Vključitev razširitve je napovedana za 00:00 CET

Jaz še vedno nisem dobil ključa. Tam kjer sem naročil pravijo, da jih že imajo in jih ravno skenirajo z vso hitrostjo, ampak velikansko število naročil, jih je povsem presenetilo in se bo dostava zavlekla.
Upam, da mi do polnoči pošljejo tisti poskeniran ključ. Trenutno se počutim kar malo manjvredno, ker sem skoraj edini v igri, ki ne taka naokoli z zlato žarečimi krili :D

g2a? :D

Jaz sem dobil key 3h nazaj, me je že tud bilo malo strah če bo.
Sicer g2a pravi da do 00.00 bodo dobili vsi.

error 37 inc :D samo dcjat te ne sme in bo okej, drugače si naj**** :D

wired ::

Jaz sem iz allcdkey.com dobil scan kakšni 2 uri nazaj..

Cancer ::

iz včeraj na danes so se kluči na g2a iz 28EUR podražili na 33EUR. Je kakšna koda za discount? gledam da je tudi na strani instant gaming ROS za 28EUR. Je kdo naročeval tam?
EDIT: če naročim na instant gaming mi zaračunajo 4EUR paysafe fee-ja, tako da je tudi tam 32EUR. Kje lahko sploh najceneje dobim ROS?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Cancer ()

Ustvariš si US account, uporabiš vpn da te avtomatsko ne vrže v eu store, in kupiš kot gift ros in si pošlješ ta gift na email od eu accounta, 40usd = 29eur, in original od blizzarda, win.
In ni region locked ali kaj podobnega.
To je pomoje najbolj safe, hitro in poceni :D

Cancer ::

na allcdkey.com sem našel še za 28€, sam je tak naval, da odpira stran 5 minut:/ hvala za linke

Jaz sem naročil že par dni nazaj na allcdkey.com pa še zdaj nisem dobil key-a...

klasicni je izjavil:

Jaz sem naročil že par dni nazaj na allcdkey.com pa še zdaj nisem dobil key-a...
Zdaj sem ga pa dobil :)

MrX ::

če ste mislil igrat ob 00.00 ne vem zakaj škrtarite teh 10eur...
««
58 / 157
»»