Forum » Igre » Diablo III
Diablo III
Temo vidijo: vsi

bauko ::
jst sm tut dobil en solidn source za wiza pa set za barba + par crap legendaryov, ce bo slo tako naprej se bi dalo dobit upgrejde brez aukcije NORO!

Tribal ::
Včeraj smo nabil kot za šalo vse uberje na MP10 dons bomo probal na MP8. Hellfire ring pa je bil br crap ampak bo naslednji boljši upam.

BladE_ ::
Včeraj sem malo probal novi patch... zdi se mi da so rumeni itemi zdaj višjega lvla, ne pada več toliko low lvl itemov...
Za foro sem spet "zagnal" svojega barbara, dokupil sem opreme za cca 500k(praktično nič) in je zadeva fucking OP... z WDjem porabim veliko več časa za farmanje pa še vedno moram pazit, da me slučajno ne oneshotajo... Pri barbaru se zapodiš v m00be in jih pobiješ v par sek, čisto OP tako, da spet igram barbara... sploh ne vem zakaj sem šel igrat WDja...
Za foro sem spet "zagnal" svojega barbara, dokupil sem opreme za cca 500k(praktično nič) in je zadeva fucking OP... z WDjem porabim veliko več časa za farmanje pa še vedno moram pazit, da me slučajno ne oneshotajo... Pri barbaru se zapodiš v m00be in jih pobiješ v par sek, čisto OP tako, da spet igram barbara... sploh ne vem zakaj sem šel igrat WDja...
Akcija - Reakcija

Kenpachi ::
Zvišaj si MP...
Drugače, meni je padel set item in takoj v 5 minutah sem ga prodal za 2 milijona... Verjetno bi lahko iztržil več, ampak meni se je zdel bolj crap roll kot pa ne, primerjajoč z ostalimi na AH.
Zaenkrat pozitivna izkušnja. Če ne drugega, vesel, da se hitro identificira iteme :)
Drugače, meni je padel set item in takoj v 5 minutah sem ga prodal za 2 milijona... Verjetno bi lahko iztržil več, ampak meni se je zdel bolj crap roll kot pa ne, primerjajoč z ostalimi na AH.
Zaenkrat pozitivna izkušnja. Če ne drugega, vesel, da se hitro identificira iteme :)
Zaraki Kenpachi.

BladE_ ::
MP ne igra vloge, ker sem testiral isti act in isto težavnost... barbar je veliko bolj enostaven in veliko močnejši...
Akcija - Reakcija

PNG ::
Ni samo v tem, da sta monk in wiz najdražja za opremit, tudi največ koncentracije in pozornosti rabiš pri igranju. Sploh pa bi barbar opremljen za par 10m bil enako efektiven kot jaz. Če ne drugega lahko barbara ali pa WD igraš z eno roko med nogami, z drugo pa na miški. Z mojim monkom opremljenim za ~150m opreme pa jebem ježa na MP3+, ampak to je pač balance a ne.

zilavi ::

Nemixxx ::
Danes ponoči so fixali drop rate rare itemim včeraj so mi padali kot za šalo no danes pa ni več tak :D
|Intel Core i5 2500k 3.30Ghz-OC-[4.60ghz]|Noctua NH-U9B SE2|
|GA-P67A-UD3-B3|R9 290x 4gb|Kingston Blue HyperX 12GB 1600Mhz|

TehDucky ::
Ja je neki sreče zraven, sploh ker imam vsega skupaj 13MF na itemih, 1 NV stack je bil ter MP0 (resetiral se mi je pa nisem opazil da je 0).
Meni je do sedaj padlo par low quality legendarnih pa en Immortal King set belt, ki sem ga dal kolegu. On mi je dal pa legendary fiste z okoli 1100 DPS ter Inna's belt. Pa tak med seboj si devamo če kej pamtnga dobimo, ni neki za gold fore. Je pa res da je en kolega dubu Lacuni Prowlers vredne tam okoli 100M pa smo jih dali našmu barbarianu. Pač takih kot jih je dobil sploh ni blo na AH, malo slabše pa so bile 100M.
Meni je do sedaj padlo par low quality legendarnih pa en Immortal King set belt, ki sem ga dal kolegu. On mi je dal pa legendary fiste z okoli 1100 DPS ter Inna's belt. Pa tak med seboj si devamo če kej pamtnga dobimo, ni neki za gold fore. Je pa res da je en kolega dubu Lacuni Prowlers vredne tam okoli 100M pa smo jih dali našmu barbarianu. Pač takih kot jih je dobil sploh ni blo na AH, malo slabše pa so bile 100M.

Matev ::
meni pa igra ne ponuja več izziva
v solo načinu niti ne želim igrat - puščavništvo ni zame
v multiplayerju pa lahko soliram katerokoli mapo ali akt
ni več timskega dela
praktično se lahko sprehodim čez območja kjer sem še pred parimi dnevi moral močno garati
v solo načinu niti ne želim igrat - puščavništvo ni zame
v multiplayerju pa lahko soliram katerokoli mapo ali akt
ni več timskega dela
praktično se lahko sprehodim čez območja kjer sem še pred parimi dnevi moral močno garati

RES bi te rad videl kako ti MP10 sam spucaš brez izziva. Lahko greva kdaj kakšen party skupaj?

RES bi te rad videl kako ti MP10 sam spucaš brez izziva. Lahko greva kdaj kakšen party skupaj?
mp v public igrah ni opcija
...
in ja - v solo nimam za burek tudi pri mp dosti manj kot 10
...
govorim striktno zgolj za public igre, ki so postale otročje lahke

Kako MP v public igrah ni na voljo? Sicer ne igram public, samo to bi bilo zelo, zelo čudno če je to res...

public igre so dodatno z 1,05 patchom postale vsaj dve stopnji lažje
oziroma prelahke :(
meni deluje kot da bi na hell stopnji igral
vse kar pada pred tabo
oziroma prelahke :(
meni deluje kot da bi na hell stopnji igral
vse kar pada pred tabo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matev ()

Samo 1x sem se joinal public gejmu da sem dubu achievemnt pa da sem vidu kakšen folk je zraven. Sem dubu pač enga orenk nabildanga barbara zraven pa neka dva ko sta se švercala, jaz sem bil nekje vmes.
Enostavno najraje igram solo, zraven pa še skajpam s kako punco da ni dolgcajt. Al pa party s kolegi pa tudi skype z njimi. Če ni nobenga pa muzika. Public pa mi ni bil nikdar zanimiv. Rajši sam vse naredim, kot pa da še folk carrijam zraven.
Enostavno najraje igram solo, zraven pa še skajpam s kako punco da ni dolgcajt. Al pa party s kolegi pa tudi skype z njimi. Če ni nobenga pa muzika. Public pa mi ni bil nikdar zanimiv. Rajši sam vse naredim, kot pa da še folk carrijam zraven.

Če je to res, da v pubu ni možno nastaviti višji MP level ti čisto verjamem, da je preveč enostavno.

mogoče je pa nov izziv to da bomo šli v solo načinu ponovno čez igro v mp1 in nato v mp2 itn...
ta čas bodo pa tudi public zrihtal
ta čas bodo pa tudi public zrihtal

Smurf ::
Jaz sem presaltu na Archon Wizarda, trenutno igram na MP0, ker gre najhitreje (pa imam se zmeraj Storm Chaser Wizard opremo). V uri in pol sem dobil okoli 40mil XP-ja (kar je skoraj 2x vec kot pred tem). Ni pa ta build za multiplayer igranje :(.

Nemixxx ::
Huh lepa če bi bil še socket bi bil popoln
|Intel Core i5 2500k 3.30Ghz-OC-[4.60ghz]|Noctua NH-U9B SE2|

Se strinjam. Vseeno upam, da bom iztržil kak gold piece... Trenutno ni podobno dobrih na AH. (crticial +156%, +16% life, primerljiv dps)
Zaraki Kenpachi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kenpachi ()

Fora tega weapona je, da ima samo 1 bonus ability, in ta je narolav crit damage 156%, tukej je to veliko boljši roll kot pa socket kjer je max 100% poleg tega pa je kamen vreden uf uf miljonov.
Včeraj sem dobil v roku 1h dva legendary ringa (Oculus Ring) čisto enaka (160int,90vit,30-40fire res, 63/68 all res, +230 armor ter 18%MF)
Vsakega posebaj prodal za 4m. Lahko bi za več, pa je bilo že drugih podobnih veliko pa nisem hotel pretiravati s ceno, samo da se proda.
Včeraj sem dobil v roku 1h dva legendary ringa (Oculus Ring) čisto enaka (160int,90vit,30-40fire res, 63/68 all res, +230 armor ter 18%MF)
Vsakega posebaj prodal za 4m. Lahko bi za več, pa je bilo že drugih podobnih veliko pa nisem hotel pretiravati s ceno, samo da se proda.

borutz ::
kenpachi : ja koliko pa imas skupnega DPS-ja ce vidim po sliki da ti da ta mec +32000 damage?
sem si ga kupil ravnokar iz firbca, sicer nekoliko slabsi z 1300 DPS pa z njim imam +8000 vec DPS-ja.
sem si ga kupil ravnokar iz firbca, sicer nekoliko slabsi z 1300 DPS pa z njim imam +8000 vec DPS-ja.

Tisti izračun igre ni pravi, ker (še vedno, verjetno ne bodo nikoli popravili :S) primerja 2handed samo z 1handed itemom v desni roki (imam monka s ščitom).
Od oka mi v resnici zviša za 13k DPS. Sam ga ne nucam. Rabim goldinarje, da si nabildam monka z najvišjimi emeraldi (rabim jih 6, vsak pa košta 16m...).
Trenutno mam 41k DPS (boostan z blazing wrath, brez je pičlih 36k), z grandfatherjem okoli 54k, se ne spomnim točno, je že na AHju :D.
Ni lih nekaj moj trenutni dps, ker mam magic find opremo, ma se da MP2 farmat.
Od oka mi v resnici zviša za 13k DPS. Sam ga ne nucam. Rabim goldinarje, da si nabildam monka z najvišjimi emeraldi (rabim jih 6, vsak pa košta 16m...).
Trenutno mam 41k DPS (boostan z blazing wrath, brez je pičlih 36k), z grandfatherjem okoli 54k, se ne spomnim točno, je že na AHju :D.
Ni lih nekaj moj trenutni dps, ker mam magic find opremo, ma se da MP2 farmat.
Zaraki Kenpachi.

Ne kupuj, če ti lahko svetujem. Meni je žal za nakup, iskreno povedano. Naj ti dam hitro obnovo igre, za vsak slučaj da nisi s čim pomešal:
-po ~8ih urah boš predelal vso vsebino in spoznal vse kar je možno spoznati v igri, vse kar se kasneje dela je ponavljanje eno in istih map in sob, ki so kao vsakič drugačne, čeprav je razlika le v tem da ena knjigica leži na levi strani poti drugič pa na desni
-vse kar delaš v tej igri je grind, popolnoma nič ni inovativnega ali pa unikatnega, levelanje, pridobivanje itemov, itd - vse je popolni grind
-vsega česar se lotiš, boš delal z minusom, saj je ekonomija popolnoma umrla in zanič - craftanje, smithanje itd. je vse dražje od cen ki jih dobiš v AH
-igralcev več ni, tisti ki pa so pa bi še rad kaj zaslužili, tako da tudi če hočeš igrati za zabavo boš težko napredoval, saj boš lahko upgrejdal od svojih dropov (lol! upam da ne računaš na to) ali pa s pobiranjem denarja (in to je skoraj življenjski projekt)
Če ti kdorkoli reče, da to ni res, pozabljajo da igrajo že od začetka, ko je bilo vse drugače. Sedaj so igralci odšli, ostali so le zgearani ki več ne kupujejo average dropov. Tako je upgrejd ~1 mil za celega junaka ali pa 200+ mil na kos opreme. Skoraj tako, ampak saj razumeš kaj skušam povedati.
Aja, sveta ni, skillov ni, igralcev ni (igraš sam ali pa max do 4 igralci, kar se ne splača ker je preprosto premalo expja), community je zanič, ekonomija je popolnoma propadla.
Če iščeš single player izkušnjo in zabavo do 20 ur in ti je všeč ARPG, ti igro svetujem, sicer pa močno odsvetujem.
-po ~8ih urah boš predelal vso vsebino in spoznal vse kar je možno spoznati v igri, vse kar se kasneje dela je ponavljanje eno in istih map in sob, ki so kao vsakič drugačne, čeprav je razlika le v tem da ena knjigica leži na levi strani poti drugič pa na desni
-vse kar delaš v tej igri je grind, popolnoma nič ni inovativnega ali pa unikatnega, levelanje, pridobivanje itemov, itd - vse je popolni grind
-vsega česar se lotiš, boš delal z minusom, saj je ekonomija popolnoma umrla in zanič - craftanje, smithanje itd. je vse dražje od cen ki jih dobiš v AH
-igralcev več ni, tisti ki pa so pa bi še rad kaj zaslužili, tako da tudi če hočeš igrati za zabavo boš težko napredoval, saj boš lahko upgrejdal od svojih dropov (lol! upam da ne računaš na to) ali pa s pobiranjem denarja (in to je skoraj življenjski projekt)
Če ti kdorkoli reče, da to ni res, pozabljajo da igrajo že od začetka, ko je bilo vse drugače. Sedaj so igralci odšli, ostali so le zgearani ki več ne kupujejo average dropov. Tako je upgrejd ~1 mil za celega junaka ali pa 200+ mil na kos opreme. Skoraj tako, ampak saj razumeš kaj skušam povedati.
Aja, sveta ni, skillov ni, igralcev ni (igraš sam ali pa max do 4 igralci, kar se ne splača ker je preprosto premalo expja), community je zanič, ekonomija je popolnoma propadla.
Če iščeš single player izkušnjo in zabavo do 20 ur in ti je všeč ARPG, ti igro svetujem, sicer pa močno odsvetujem.

hmm
igram diablo
in se s tem kar je zgoraj nikakor ne morem strinjati
edino to me moti da sedaj ko so poenostavili (ali sem sam toliko napredoval) ni več zadosti težke stopnje v publik načinu ...
aja
imam cca 300 ur igranja za seboj
igram diablo
in se s tem kar je zgoraj nikakor ne morem strinjati
edino to me moti da sedaj ko so poenostavili (ali sem sam toliko napredoval) ni več zadosti težke stopnje v publik načinu ...
aja
imam cca 300 ur igranja za seboj
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matev ()

Smurf ::

Odličen špil, precej bolj me je navdušil kot sem si mislil, da me bo. Je pa res, da nisem obremenjen s prejšnjimi diabloti ali katerimi drugimi igrami te vrste, ker je to moj prvi RPG.
:D
Da, to je bilo 1 mesec nazaj, preden sem spoznal da bom po 10ih urah predelal vso vsebino, ki jo igra ponuja.
EDIT: Aja, pa 1.0.5. je tudi bolj kot ne zmaličil ekonomijo do amena, kar ima velik vpliv na celoten potek nadgrajevanja, kar je pa smisel igre.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PNG ()

preden sem spoznal da bom po 10ih urah predelal vso vsebino, ki jo igra ponuja.
pač ni vse za vsazga

No, meni se zdi 15h normala s 5 characterji, se pravi okoli minimalno 75h zabave, kar nanese na manj kot euro na uro, kar solidna cena.
Verjetno pa velika večina ljudi igra vsaj do 60. levela characterja, tako da se ta cifra nekako podvoji/troji.
Not bad. Pa ni se treba nekaj obremenjevat z ekonomijo. BTK za ekonomijo, sam da pražiš mal pošastkote.
Verjetno pa velika večina ljudi igra vsaj do 60. levela characterja, tako da se ta cifra nekako podvoji/troji.
Not bad. Pa ni se treba nekaj obremenjevat z ekonomijo. BTK za ekonomijo, sam da pražiš mal pošastkote.
Zaraki Kenpachi.

Da, da, vse lepo in prav, samo jaz ko sem iskal informacije za D3 ni nihče nikjer napisal poglej, tu ni sveta in igralcev, to je praženje mobov na random generiranih dungeonih. Vsi so govorili o "svetu", "questih" in "multiplayerju", v resnici pa to ni res. Res je, da je to single player špil z možnostjo coopa.

octino nisi nikoli igral diablo serije. nevem kaj si prickaoval kot pa sam grind.
kar se pa tice ekonomije pa res, da ni biser se pa da fino zagerat za 1-2 milijona in efektivno farmat MP:1-4
frend je profitiral 40milijon samo z preprodajanjem gemov v zadnjih treh dneh tako, da kar se lotis ima plus in ne minus, ce se malo zauzames.
kar se pa tice ekonomije pa res, da ni biser se pa da fino zagerat za 1-2 milijona in efektivno farmat MP:1-4
frend je profitiral 40milijon samo z preprodajanjem gemov v zadnjih treh dneh tako, da kar se lotis ima plus in ne minus, ce se malo zauzames.

Kingster ::
My bad, narobe sem se izrazil. Kje se splača nabavit igro. Najcenejša različica. Vem da z ruskimi keyi si primoran igrati v ruščini, zato ne pride v poštev. Že uporabljeni accounti mi ne dišijo. Ali je stvar enaka kot pri steamu, kjer ti pol leta po transakciji lahko originalni lastnik odvzeme account nazaj. Izjavi da je bil shekan in predloži pordilo o nakupu(običajno bančni izpisek, račun itd..

http://www.mmoga.com/Diablo-3/Diablo-3-... uzam tukaj solidna cena, jst use spile tukaj jemlem ze par let

Hmmm, malce ste me napadli tukaj. Igra je super, a se mi zdi da premalo unikatnih zadev ponuja za 60€. Velik problem je pa tudi v meni, saj sem pričakoval popolnoma drug tip igre (bolj v stilu runescape oziroma MMORPG).
Ja, saj sem napisal da še nisem nikoli igral Diablo serije, niti ARPG. Povedal sem tudi kakšno je stanje v igri in to dokaj realno, odgovori tipa "s tem se ne strinjam" so pa rahlo debilni, saj brez nekih argumentov je to pač nabijanje postov in nič drugega. S čim se ne strinjaš, da po 10ih urah predelaš vso vsebino, da je ekonomija totalni polom trenutno, da je igralcev malo, da je vse česar se lotiš v igri minus (razen pazi zdaj to, prodaja dropov - DOH! napisal sem da se z minusom crafta in smitha)?
Sicer pa kdor pozna ARPG igre in mu ugajajo, bo užival v tem 100 na uro po mojem, ker je sicer precej spoliran izdelek, izvzemši parih bugov.
Ja, saj sem napisal da še nisem nikoli igral Diablo serije, niti ARPG. Povedal sem tudi kakšno je stanje v igri in to dokaj realno, odgovori tipa "s tem se ne strinjam" so pa rahlo debilni, saj brez nekih argumentov je to pač nabijanje postov in nič drugega. S čim se ne strinjaš, da po 10ih urah predelaš vso vsebino, da je ekonomija totalni polom trenutno, da je igralcev malo, da je vse česar se lotiš v igri minus (razen pazi zdaj to, prodaja dropov - DOH! napisal sem da se z minusom crafta in smitha)?
Sicer pa kdor pozna ARPG igre in mu ugajajo, bo užival v tem 100 na uro po mojem, ker je sicer precej spoliran izdelek, izvzemši parih bugov.

Magic1 ::
https://cdkeys.com.au/products/Diablo-3...
Tle maš za 40 dolarjev (30,65€)
Hmm, ruska verzija. Kot sem slišal, so kar občutljivi kje se ta verzija igra...
Magic

Ha. Dober trik... Na začetku kaže cenejšo ceno, če pa izbereš EU je takoj dražja.
Zaraki Kenpachi.

zilavi ::
Kaj ste vsi tako tiho zadnje 3 dni :) tako zelo igrate ali kaj je zdaj to :P
Včeraj in danes dobil kar 9 legendarijev in 2 seta. Ne morem verjeti sam sebi
Včeraj in danes dobil kar 9 legendarijev in 2 seta. Ne morem verjeti sam sebi

Zgodovina sprememb…
- spremenil: zilavi ()

Mašine pobijamo ^^ Dva ringa sem si že skraftal. Sicer pa legendarije pa same slabe dobivam, neke 62 Legendary fiste, slabe lacuni prowlers (200k vredne).

Ma nič, nalamljam stvari malo, pobiram legendarije... Vsake tolko nekaj, kar je malo vrednejšega, večinoma crap. Infernal machine pa mi je zadnja briga.
Zaraki Kenpachi.