Forum » Pomoč in nasveti » Po stanju pripravljenosti se monitor noce vklopiti nazaj
Po stanju pripravljenosti se monitor noce vklopiti nazaj
Judyyy ::
Hey!
Kot ze napisano v naslovu, ko prestavim laptopa v stanje pripravljenosti, se mi vcasih zgodi, da se mi potem sploh noce vec vklopit monitor nazaj, ko hocem spet zaceti z delom na laptopu. Zanima me, ce gre za okvaro laptopa (kupila sem ga pred 4 meseci in to se dogaja ze od zacetka) ali lahko kaj naredim sama, da se to ne bo vec dogajalo?
Hvala in lp!
Kot ze napisano v naslovu, ko prestavim laptopa v stanje pripravljenosti, se mi vcasih zgodi, da se mi potem sploh noce vec vklopit monitor nazaj, ko hocem spet zaceti z delom na laptopu. Zanima me, ce gre za okvaro laptopa (kupila sem ga pred 4 meseci in to se dogaja ze od zacetka) ali lahko kaj naredim sama, da se to ne bo vec dogajalo?
Hvala in lp!
OmegaBlue ::
Prej je to problem gonilnikov ponavadi za grafično kartico - brz skrbi tvoj laptop je čisto ok. Preveri katero kartico imaš v prenosniku in na strani od proizvajalca potegni novejšo verzijo.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oživite umrlo nVidia grafično jedro (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 17154 (5253) | mailer |
» | Čas vzpostavitve LAN povezaveOddelek: Omrežja in internet | 2737 (2137) | Invictus |
» | Spremljanje prometa na routerjuOddelek: Omrežja in internet | 1514 (1276) | SSH |
» | Intel izboljšuje 2D podporo za LinuxOddelek: Novice / Grafične kartice | 4768 (3598) | Bor H |
» | Laptopu občasno pada frekvenca procesorja ... (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5908 (4634) | venetu |