Forum » Strojna oprema » ne dela nobena igra..
ne dela nobena igra..
Gundi ::
Pozdravljeni,
dajte mi pomagat, ker sam ne vem, kaj je narobe!
Sestriču sem na novo naložil računalnik, ker sem mu zamenjal grafo, zdj pa nobena igra ne dela, vedno napiše
...
Nem vem, a so krivi driverji za grafo al Wini al kaj..probal sem več iger, pa vedno isto!
Ostalo dela, samo internet brskalnik malo smešno dela..
Računalnik je AMD Sempron 2800+ z Geforce 7600GT in 1,5GB rama ter WIN XP z SP3, driverji za grafo pa so 175.16 iz nvidia strani!
Hvala, LP
Gundi
dajte mi pomagat, ker sam ne vem, kaj je narobe!
Sestriču sem na novo naložil računalnik, ker sem mu zamenjal grafo, zdj pa nobena igra ne dela, vedno napiše
...
Nem vem, a so krivi driverji za grafo al Wini al kaj..probal sem več iger, pa vedno isto!
Ostalo dela, samo internet brskalnik malo smešno dela..
Računalnik je AMD Sempron 2800+ z Geforce 7600GT in 1,5GB rama ter WIN XP z SP3, driverji za grafo pa so 175.16 iz nvidia strani!
Hvala, LP
Gundi
- zavaroval slike: OmegaBlue ()
Galaxy ::
http://www.filehippo.com/download_nvidi... Inštaliraj 175.19 in poročaj. Daj še defragmentiranje & čiščenje pred tem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 x86 in PingOddelek: Operacijski sistemi | 1952 (1657) | detroit |
» | Problem s driverji?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1603 (1478) | bluefish |
» | Zakaj mi računalnik zamrzuje? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3977 (3189) | antraxxx |
» | ADSL in opravilna vrsticaOddelek: Operacijski sistemi | 1168 (1028) | Sami |
» | Razočaran na računalnikom! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3728 (2874) | kajzer |