Forum » Pomoč in nasveti » Win 2000 in vozniki za umax 1220s
Win 2000 in vozniki za umax 1220s
DocRob ::
Pozdravljeni!
Na službeni comp. sem hotel namestiti win 2000 kar mi je sicer ratal, sam scannerja mi ni uspel inštalirat. Na netu sem dobil driverje za Umax astra 1220s scsi ki pa jih pol ne znam uporabit. Driverji so zapakirani in imajo self-exstrat funkcijo tako da rata cca. 6 direktorijev (disk1, disk 2...) Po treh urah sem obupal, tako da na mašini spet kraljujejo win98. Prosim za nasvet, najraje preverjen!!
Hvala!
Na službeni comp. sem hotel namestiti win 2000 kar mi je sicer ratal, sam scannerja mi ni uspel inštalirat. Na netu sem dobil driverje za Umax astra 1220s scsi ki pa jih pol ne znam uporabit. Driverji so zapakirani in imajo self-exstrat funkcijo tako da rata cca. 6 direktorijev (disk1, disk 2...) Po treh urah sem obupal, tako da na mašini spet kraljujejo win98. Prosim za nasvet, najraje preverjen!!
Hvala!
SanSan ::
Poisci .inf fajle, mislim pa da so v enem izmed zadnjih dveh map. Nato rocno instaliraj driverje v device managerju tako da izberes .inf datoteko.
Han ::
Hmm, jaz enostavno poženem VSSetup.exe iz Disk1 mape in zadeva se brez težav namesti.
Obišči nemško Umax stran in si prenesi Vista Scan 3.55.
Obišči nemško Umax stran in si prenesi Vista Scan 3.55.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako dodati XP k že naloženi visti z AHCI v biosuOddelek: Operacijski sistemi | 3223 (2200) | Gutjerez |
» | Umax AstraNET iA101Oddelek: Pomoč in nasveti | 1402 (1402) | gm80 |
» | skener umax astra 610SOddelek: Strojna oprema | 1057 (1017) | jurre |
» | Win XP + Astra 3400Oddelek: Pomoč in nasveti | 2258 (2067) | andrej |
» | Težave Nujno !!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1661 (1471) | OrlyTM |