Forum » Loža » Išče se denarnica
Išče se denarnica
Keyser Soze ::
Link
Tole je denarnica, ki jo iščem že kakšen mesec. Gre se za to, da osebno rajši operiram z karticami kot gotovino in vsled tega tudi iščem denarnico, ki je primarno namenjena hrambi kartic, sekukndarno pa še kakšnemu bankovcu.
Zgoraj omenjene denarnice se pri nas ne da dobit, niti po pošti, uvoznik pa je, as usual, zopet zatajil.
Če kdo pozna koga, ki ve kje se da dobit tole denarnico ali koga, ki gre v USA pa bi jo lahko naročil, naj bo tako prijazen in mi to sporoči. Naročim in plačam jo lahko sam, le naslov za dostavo je US only. Kar pa predstavlja rahel problem.
Tole je denarnica, ki jo iščem že kakšen mesec. Gre se za to, da osebno rajši operiram z karticami kot gotovino in vsled tega tudi iščem denarnico, ki je primarno namenjena hrambi kartic, sekukndarno pa še kakšnemu bankovcu.
Zgoraj omenjene denarnice se pri nas ne da dobit, niti po pošti, uvoznik pa je, as usual, zopet zatajil.
Če kdo pozna koga, ki ve kje se da dobit tole denarnico ali koga, ki gre v USA pa bi jo lahko naročil, naj bo tako prijazen in mi to sporoči. Naročim in plačam jo lahko sam, le naslov za dostavo je US only. Kar pa predstavlja rahel problem.
OM, F, G!
DimmniBurek ::
Če prav razumem princip je kartična izvedba, se pravi notr so predali za kartice, od zunaj pa je še sponka za denar?
Bi se mogoče tudi jaz zanimal za to zadevo. Če kaj zveš sporoči. Vem sicer za enega tipa, ki je slovenc, živi v Chichagu, prodaja pa avte v SLO. Oz. jih izvaža. Eventuelno bi lahko naročili k njemu domov in pol bi nam on poslal v Slo. Poleg tega bi lahko še jaz naročil nekaj nalepk za KTMa, in bi tako lahko poslal v eni navadni malo večji kuverti, da ni treba še cariniti in vse...
Bi se mogoče tudi jaz zanimal za to zadevo. Če kaj zveš sporoči. Vem sicer za enega tipa, ki je slovenc, živi v Chichagu, prodaja pa avte v SLO. Oz. jih izvaža. Eventuelno bi lahko naročili k njemu domov in pol bi nam on poslal v Slo. Poleg tega bi lahko še jaz naročil nekaj nalepk za KTMa, in bi tako lahko poslal v eni navadni malo večji kuverti, da ni treba še cariniti in vse...
There Is No Stronger Drug Than Reality
ali3n ::
Mam frenda v Denverju. Lahko naročim če hočeš -> PM.
BTW - mogoče sem spregledal, a nobena nima žepka za kovance?
BTW - mogoče sem spregledal, a nobena nima žepka za kovance?
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ali3n ()
Keyser Soze ::
Nope, mislim, da nima žepka za kovance. Mal nepraktično... Samo, kot sem rekel, operiram v glavnem z karticami, in zato tudi ne rabim mošnjička. Gre se bolj za en tak skupek kartic za katerega je lažje skrbeti in ga imeti na očesu, kot pa en velik kup ločenih etuijev z karticami, razdrobljenimi po celem telesu (vseh žepih).
Preveri PM. ;)
@Dimniburek
Lahko se zmeniva, pa naročiva dva "tošnla". Kar se tiče cene, mislim, da za teh borih 30$, za kolikor se lahko napiše vrednost pošiljke, ne bo carine. IMO.
Preveri PM. ;)
@Dimniburek
Lahko se zmeniva, pa naročiva dva "tošnla". Kar se tiče cene, mislim, da za teh borih 30$, za kolikor se lahko napiše vrednost pošiljke, ne bo carine. IMO.
OM, F, G!
borchi ::
men so pa kul tele (ultra slim, ultra durable):
tyvek wallets
DIY varjanta
kolker sem gledal, se jih dobi v US in UK (povsod pride poštnina več kot denarnica sama)
tyvek wallets
DIY varjanta
kolker sem gledal, se jih dobi v US in UK (povsod pride poštnina več kot denarnica sama)
l'jga
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | moška denarnica (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 73262 (1197) | Gagatronix |
» | Denarnice (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15644 (661) | Gagatronix |
» | Denarnica za karticeOddelek: Loža | 9929 (4589) | Dober dan |
» | 50 tolarjev papirnat bankovecOddelek: Loža | 3622 (2893) | Daedalus |