Forum » Omrežja in internet » Negear WPN824 se ne reconnecta na Siol ADSL
Negear WPN824 se ne reconnecta na Siol ADSL
Bosti89 ::
Okej takole je:
imam netgearov router WPN824, povezan z adsl modemom (Callisto821) ter na routerju naštimano pppoe povezavo do Siol adsl. Problem je v tem, da ko Siol spusti ADSL povezavo, da zamenja ip (dynamičen ip) router tega ne zazna in se ne reconnecta. Potem morm it v web interface od routerja ter ročno reconnectat.
Problem sem že objavil in obširno opisal na netgearovem forumu, ljudje tam trdijo da je kriv ISP (siol), ker me sploh vrže dol.
Povezava do teme : http://forum1.netgear.com/showthread.ph...
imam netgearov router WPN824, povezan z adsl modemom (Callisto821) ter na routerju naštimano pppoe povezavo do Siol adsl. Problem je v tem, da ko Siol spusti ADSL povezavo, da zamenja ip (dynamičen ip) router tega ne zazna in se ne reconnecta. Potem morm it v web interface od routerja ter ročno reconnectat.
Problem sem že objavil in obširno opisal na netgearovem forumu, ljudje tam trdijo da je kriv ISP (siol), ker me sploh vrže dol.
Povezava do teme : http://forum1.netgear.com/showthread.ph...
ninostar ::
Jaz imam pa Siolov SAGEM in imam tudi enak problem... na trenutke kar nimam dostopa do interneta. Netgearov WPN824 pa drugače deluje normalno. Kdaj pa kdaj se zgodi, da se vključi oranžna lučka in takrat nimam dostopa do interneta, prek SAGEMA od Siola se pa lahko povežem na net (vključim kabel v SAGEM).
Ali kdo ve zakaj se to dogaja?
Ali kdo ve zakaj se to dogaja?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problemi z wireless povezavoOddelek: Omrežja in internet | 1783 (1599) | damjanj |
» | Prekinjanje interneta (modem se sesuje)Oddelek: Omrežja in internet | 3423 (2479) | marky007 |
» | Siolov IPTV preko WlanaOddelek: Omrežja in internet | 3792 (3450) | Zm3-D3n |
» | RouterOddelek: Strojna oprema | 2574 (1651) | wooted |
» | Remote desktop z 2 routerjemaOddelek: Omrežja in internet | 1133 (1048) | amigo_no1 |