» »

snemanje?

snemanje?

miki16 ::

ker vem da obvladate sceno sem se olocil da pisem na ta forum.zanima me zakaj mi nero ali creator5 "stekneta" med snemanjem ce-eja ko imam prikljucen moj disk.ce pa dam od frenda disk pa ne stekne.v obeh primerih snemam z enim od teh programov.imam pa philipsa cd-rw460.
ajd

krucymucy ::

od frenda disk z njegovim sistemom al kako? Če to pol si mal porihtaj stanje na disku ... nov aspi driver ...
Lohk pa da ma on manj energijsko potraten disk, kot ti in ti zato štekne!

Ah formatiraj in na novo naloži pa bo!

ja n njegovim sistemom.ko sem ga dobil s servisa z nanovo nalozenimi win98 mi ni vec normalno delati.pred servisom mi je delal normalno.vceri sem se enkrat formatiral pa ni nic boljs.

JP ::

Rekorder katerega poseduješ ni bogve kaj!
Sprijazni se z dejstvom. Potem ko imaš na novo naložen sistem si najprej potegni zadnje gonilnike z neta za pekač in jih instaliraj kot je treba. Zadeva ti mora delati. Je pa res da te pečice slabo delajo na Win98, saj sem imel nekoč tudi jaz slabe izkušnje z njimi. Poskuski kak drug operacijski sistem! Če pa ne bo povej bomo naprej ukrepali!
Lp JP
P.S. Lahko si umisliš tudi drugo pečico pa bo. (brez zamere) ;-)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: JP ()

SanSan ::

Predvsem pa nalozi nove aspije. Priporocam ti da si na netu poisces force aspi gonilnike. Mislim da je zadnja verzija 1.7.

ker se nisem nikoli menjal gonilnikov za pekaca me zanima kje jih tocno zamenjas,in kje dobiti force aspi gonilnike?
sej mam zunanji pekac tudi sem bi za foro probal philipsa tud uporabljat.operacijskega sistema pa ne bi menjal.
lp

SanSan ::

tu imas link za force aspi 1.7 klik
instaliraj pa tako da pozenes najprej dumpaspi restartas in potem instaspi.
Mislim tudi da ne bos potreboval novih gonilnikov za pekaca, cane pa jih poisci na na njihovi domaci strani.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

98 se blue screen

Oddelek: Pomoč in nasveti
5776 (723) delfinus
»

XP in Nero

Oddelek: Pomoč in nasveti
121245 (964) SkIDiver
»