» »

laptop: težave z tipkovnico in miško

laptop: težave z tipkovnico in miško

Nextor ::

Pozdravljeni!

Imam acer aspire 3000 in se mi zadnje dni pojavljajo težave z tipkovnico in miško. Zadeva kar na enkrat preneha delovat in moram par krat ponovno zagnat, da začne delovat. Finta pa je v tem, da se iste težave pjavljajo tudi pri prijatelju!

ussborg ::

tudi jaz imam acer aspire 3000 in mi dosti krat ko ga zalaufam mi tipkovnica in miška ne delata.vse driverje sem ponovno nalozil in pregledal vse nastavitve in noben rezultat.še vedno vsaki drugikrat ko zalaufam ne dela ne tipkovnica niti miška.???

ussborg ::

moj znanec mi je omenil da zna bit kak problem hardvera.jaz bom verjetno mojega peljal na servis pa da vidimo kaj je.pa vam javim.

Nextor ::

pisda ne vem ne... težava ni v hw-ju ker v safe modu dela normalno in verjetno bo se kdo zdaj našo in bo reko ziher je virus ampak ni ker je laptop na friško s formatiran in so simptomi enaki...

ussborg ::

hmmm.čudno ampak v safe mode ne delujejo vsi procesi kot pri normalnem zagonu to moraš vedet.zato lahko da v safe modu dela,v normalnem zagonu pa ne ker se vklopi kaka aplikacija ki lahko nekeko onesposobi tipkovnico in miško.mozno kak spy program ali pa kaj vem drugo...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Laptop za 300€

Oddelek: Kaj kupiti
253342 (2771) vito5
»

nenadno ugašanje računalnika - nujna pomoč

Oddelek: Pomoč in nasveti
234808 (3979) Pyr0Beast
»

V Safe modu ni dostopa do particije

Oddelek: Operacijski sistemi
272841 (2632) k4vz0024
»

Servisi se ne zaženejo, računalnik obstoji

Oddelek: Pomoč in nasveti
91334 (1217) fosil
»

tipkovnica občasno ne dela???

Oddelek: Pomoč in nasveti
6845 (738) ussborg

Več podobnih tem