Forum » Pomoč in nasveti » Noče boot-at CDja ?
Noče boot-at CDja ?
R0K ::
Imam DVD Toshiba (deluje brezhibno) in plato Abit KT7a RAID.
Nakar sm učeraj nekaj navijal, pa sem preveč navil in rač. se noče več zbudit. Ok grem resetirat bios in vse deluje ok... s vi biosu nazaj naštelam Boot 1- cd rom, Boot 2- floppy, Boot 3- hdd1 in nakar vstavim cd z linux-om na njem ...
In mi ga sploh noče začet bootat ... kr preskoči tisti del, kjer je ponavadi preverjalo če imaš kak cd v cd-romu ...
V čem je problem?
Nakar sm učeraj nekaj navijal, pa sem preveč navil in rač. se noče več zbudit. Ok grem resetirat bios in vse deluje ok... s vi biosu nazaj naštelam Boot 1- cd rom, Boot 2- floppy, Boot 3- hdd1 in nakar vstavim cd z linux-om na njem ...
In mi ga sploh noče začet bootat ... kr preskoči tisti del, kjer je ponavadi preverjalo če imaš kak cd v cd-romu ...
V čem je problem?
R0K ::
t.g : grem zdle pogledat
cekr : ke pa e ta možnost? ker te se še nisem nikdar dotikal.
Aia. A e mogoče to, ker mi e vretno crknil disketnik in ga ni notr v mašini? Se to nebi smel bit blem ane?
cekr : ke pa e ta možnost? ker te se še nisem nikdar dotikal.
Aia. A e mogoče to, ker mi e vretno crknil disketnik in ga ni notr v mašini? Se to nebi smel bit blem ane?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP 4720s - Ne zazna novega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3385 (2848) | N0t0ri0us |
» | NTLDR is missingOddelek: Pomoč in nasveti | 4836 (3655) | gorenjc |
» | Zamenjal ohišje zdej pa ne dela?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1848 (1492) | mkonci |
» | windows xp install in sata DVDOddelek: Pomoč in nasveti | 1138 (1076) | smile- |
» | Virus uniču cd-rom!! nujnoOddelek: Pomoč in nasveti | 2270 (1698) | alesrosina |