Forum » Pomoč in nasveti » Kako nastaviti wireless????
Kako nastaviti wireless????
mroz111 ::
Lp,
imam eno vprašanje in upm da mi bo lahko kdo pomagal, ker se mučim že 2dni in mi res ne gre...
Imam wireless router CANYON CN-WF514 priklopljen na en mal starejši računalnik...zdej pa bi rd na laptopa (Lenovo 3000 N200) naredil wireless internet... in nimam pojma kako bi to izvedu...sm šel v nastavitve routerja pa tam neki gledu glede wirelessa pa neznam...
A morm na laptopu sploh kej štimat? Al je fora samo v routerju? Lepo prosm če mi en napiše postopek od začetka do konca...pa računite na to da nism neki expert za računalnike...
LEPO PROSIM!!! Lep pozdrav....
imam eno vprašanje in upm da mi bo lahko kdo pomagal, ker se mučim že 2dni in mi res ne gre...
Imam wireless router CANYON CN-WF514 priklopljen na en mal starejši računalnik...zdej pa bi rd na laptopa (Lenovo 3000 N200) naredil wireless internet... in nimam pojma kako bi to izvedu...sm šel v nastavitve routerja pa tam neki gledu glede wirelessa pa neznam...
A morm na laptopu sploh kej štimat? Al je fora samo v routerju? Lepo prosm če mi en napiše postopek od začetka do konca...pa računite na to da nism neki expert za računalnike...
LEPO PROSIM!!! Lep pozdrav....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WireShark SniffingOddelek: Pomoč in nasveti | 3648 (1806) | zbrisan |
» | kabelski internet..vzpostavitev wireless povezave neuspešnoOddelek: Omrežja in internet | 2533 (2355) | BigSexy |
» | SecureW2; Žična in brezžična povezava na istem laptopu (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7825 (7171) | ArchNem |
» | Problemi z wireless povezavoOddelek: Omrežja in internet | 1783 (1599) | damjanj |
» | linksys WRT54GL, problem pri instalacijiOddelek: Omrežja in internet | 2449 (2227) | teoo |