Forum » Pomoč in nasveti » Zajemanje videa
Zajemanje videa
viper ::
Mam en problem:
Imam
MSI Geforce4 4400 z video - in prikljuckom (link na stran z GF4)
Imam tv tuner: Winfast TV PRO (podoben kot usb, sam da ni na usb, rabis samo monitor prizgat pa zadeva kaze sliko)
Rad bi pa zdej z to kartico zajemal video iz TV-ja in tudi ko prinesem sem se VCR tudi iz njega. problem nastopi kam kaj priklopt. ce pogledate na zgornji link, dobim zraven en konektor z dvemma input luknjama in dvema za out (kot tv out). in ne vem kaj naj kam prikljucim, kako izgledajo kaki konektorji, ipd.
ce se kdo kaj spozna, mi naj prosim pomaga. bom zelo hvalezen.
lp
Imam
MSI Geforce4 4400 z video - in prikljuckom (link na stran z GF4)
Imam tv tuner: Winfast TV PRO (podoben kot usb, sam da ni na usb, rabis samo monitor prizgat pa zadeva kaze sliko)
Rad bi pa zdej z to kartico zajemal video iz TV-ja in tudi ko prinesem sem se VCR tudi iz njega. problem nastopi kam kaj priklopt. ce pogledate na zgornji link, dobim zraven en konektor z dvemma input luknjama in dvema za out (kot tv out). in ne vem kaj naj kam prikljucim, kako izgledajo kaki konektorji, ipd.
ce se kdo kaj spozna, mi naj prosim pomaga. bom zelo hvalezen.
lp
SasoS ::
Bojim se da s tvojim tunerjem ne bo šlo. Praviš da imaš eksterni tuner, tak ki se priklopi na kabel med grafično in monitorjem in sliko pošilja direkt na monitor? Če bi hotel z njim zajemat bi moral ta signal pripeljati v grafično kartico. Grafična ima pa video-in ki ni isti kot ta signal. Dal bi se pa zajemat direkt iz VCRja (ker ima video-out) in če priklopiš anteno na VCR lahko potem preko njega zajemaš tudi iz televizije...
viper ::
ja ... sej VCR dobim zdej kmal. Tuner sem pa poskusal, pa mi je sam zbok posnelo .... :)
ce se spomnis se kja, feel free... :)
lp
ce se spomnis se kja, feel free... :)
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VHS v Divx in podobnoOddelek: Zvok in slika | 6083 (3673) | francek1 |
» | TV tunerji (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7421 (5488) | Tiash |
» | Vivo na Radeon 9000Oddelek: Zvok in slika | 1570 (1356) | polde66 |
» | Video-Out/Video-In (VIVO)Oddelek: Strojna oprema | 1730 (1493) | Janes |
» | Mam kaseto, kak presnet na COMP?Oddelek: Zvok in slika | 1388 (1253) | zdravc |