Forum » Zvok in slika » web cam in prevelik prostor zapisa
web cam in prevelik prostor zapisa
Beezgetz ::
Ola Slo-Tech
No, mam kr web kamero, in sem probal tudi snemat z njo. Neverjetno koliko prostora na disku zavzame. par minut pa krepko cez giga...
Zanima me, ali veste za kaksen program, ki bi bil bolj racionalen...
Hvala lepa
No, mam kr web kamero, in sem probal tudi snemat z njo. Neverjetno koliko prostora na disku zavzame. par minut pa krepko cez giga...
Zanima me, ali veste za kaksen program, ki bi bil bolj racionalen...
Hvala lepa
bluefish ::
in kateri program imaš sedaj?
Sicer velikost videa ni odvisna od samega programa, temveč od kodeka, ki ga uporablja.
Sicer velikost videa ni odvisna od samega programa, temveč od kodeka, ki ga uporablja.
Beezgetz ::
Ola,
aha, od kodeka,... no, zdaj uporabljam program ki sem ga dobil na cd-ju Trust AmCap, sem pa probal z nerotovim Nero Vision, pa zdaj z windows movie maker-jem.
Ok, no, pa posnamem recimo 10 giga materiala, kaj zdaj, a izberem dolocen kodek? Imam na izbiro nekaj njih, sam prej nisem bil toliko pozoren na to, sem pac pustil tisto kar je sam dolocil...
Hvala
Sem pravka DL Windows Media Encoder. 9 MB datoteko mi je obrnil na 39 MB?!?!?
Bom probal se druge funkcije na tem encoderju...
aha, od kodeka,... no, zdaj uporabljam program ki sem ga dobil na cd-ju Trust AmCap, sem pa probal z nerotovim Nero Vision, pa zdaj z windows movie maker-jem.
Ok, no, pa posnamem recimo 10 giga materiala, kaj zdaj, a izberem dolocen kodek? Imam na izbiro nekaj njih, sam prej nisem bil toliko pozoren na to, sem pac pustil tisto kar je sam dolocil...
Hvala
Sem pravka DL Windows Media Encoder. 9 MB datoteko mi je obrnil na 39 MB?!?!?
Bom probal se druge funkcije na tem encoderju...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Beezgetz ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Adobe Premiere Pro] - kompresiranjeOddelek: Zvok in slika | 2122 (1843) | Volk| |
» | Program za snemanje zaslonaOddelek: Programska oprema | 1418 (1307) | Codename_47 |
» | Kompresija filmov v DivXOddelek: Zvok in slika | 1416 (1165) | JC_DENTON |
» | S cem iz digitalne kamere dol vzet video tko, da tud deinterlaca.Oddelek: Zvok in slika | 1261 (1204) | pivmik |
» | Pozabite na klasični videorekorder!Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2496 (2496) | cekr |