Forum » Omrežja in internet » DC++ tezave
DC++ tezave
mujo123 ::
zivjo,
nalozil sem si po dolgem casu spet dc++. Nekoc je vse delalo super, danes pa je tezava, da mi vedno pri aktivni povezavi tezi, da ne more odpreti udp porta. Port (7001, pomoje ni rezerviran za nic posebnega, kaj) je forvardiran na ruterju. Iskanje v dc dela, vlece pa nic... Vse ostale zivali na travniku delajo BP z aktivno povezavo.
Ali lahko vpliva nastavitev na routeru,da zunanje zahtevke na routerju forvardiram na server ( drug ip)?
Pa se to...kaksne mate kaj izkusnje z StrongDC++?
Hvala
nalozil sem si po dolgem casu spet dc++. Nekoc je vse delalo super, danes pa je tezava, da mi vedno pri aktivni povezavi tezi, da ne more odpreti udp porta. Port (7001, pomoje ni rezerviran za nic posebnega, kaj) je forvardiran na ruterju. Iskanje v dc dela, vlece pa nic... Vse ostale zivali na travniku delajo BP z aktivno povezavo.
Ali lahko vpliva nastavitev na routeru,da zunanje zahtevke na routerju forvardiram na server ( drug ip)?
Pa se to...kaksne mate kaj izkusnje z StrongDC++?
Hvala
- zaklenil: OmegaBlue ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Aktivne povezave in počasna hitrost interneta pri A1Oddelek: Omrežja in internet | 3814 (3178) | DePalmo |
» | Optika 20/20 ft. linksys wrt54g (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 9419 (5648) | Pyr0Beast |
» | Problem z FTP dostopomOddelek: Omrežja in internet | 1170 (1078) | 64202 |
» | router/switch/hub?Oddelek: Omrežja in internet | 1765 (1406) | ToniT |
» | vpliv eMule na bandwidth ostalih uporabnikov routerjaOddelek: Omrežja in internet | 1657 (1455) | 2nemesis |