Forum » Pomoč in nasveti » Miška na prenosniku
Miška na prenosniku
mkrama ::
Kupu sm bluetooth miško in prenosnika....na začetku sem imel gor visto in se mogu ročno poiskat miško da mi jo je zaznalo in je delovala normalno...nato sem naložil xp-je in ni bilo potrebno nič nastavljati saj je mmiška delovala takoj ob zagonu...včerja je pa kar sama od sebe nehala delovati...kakšen nasvet?
lp
lp
zee ::
vklopiti tako miško kot bluetooh na računalniku.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Pyr0Beast ::
V drug USB modem.
Sinhroniziraj mišuna z sprejemnikom, če ga maš.
Sinhroniziraj mišuna z sprejemnikom, če ga maš.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
JanK ::
Poskusi uparit (sparit ) mis z racunalnikom. Pri moji ThinkOutside BT miski se dejansko takrat, ko ji zmanjkuje baterij vcasih zgodi da uparitev zgubi.
Fora je v tem da sedaj ko mam xp-je ne najdem opcije za bluetooth v nadzorni plošči prej ko sm meu visto je pa blo....samo delala je miška nekaj časa na xp-jih
preem ::
vista rulez :P mislim, da veš odgovor na tvoje vprašanje, lahk ti pa dam alternativo, ubuntu ;)
btw: software rabiš, jst mam od logitecha BT miš, in rabiš software v XPjih da deluje.
btw: software rabiš, jst mam od logitecha BT miš, in rabiš software v XPjih da deluje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: preem ()
Pol mi pa povej zakaj je nekaj časa delala na xp-jih...in kje najdem ta sofware ker zravn ni bilo nobenega cd-ja!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mkrama ()
preem ::
pr men je blo tko. med namestitvijo xpjev, ko so sami naložili BT driver mi je miš delala. po končani win namestitivi sem naložu BT driver od Della in miš ni več delal. za ponovno delovanje je bil potreben logitech software.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bluetooth tipkovnica?Oddelek: Kaj kupiti | 3057 (958) | rokp |
» | Tweakanje osveževanja USB mišk (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 139032 (54975) | BorutO |
» | usb device not recognizedOddelek: Strojna oprema | 3152 (1622) | RutS |
» | Miš ne dela (ne USB, ne ps2...)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2108 (1934) | tj6000 |
» | Miška Razer Diamondback (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 3574 (2716) | frudi |