Forum » Programska oprema » rabim freeware PDF editor nujno
rabim freeware PDF editor nujno
whatever ::
Mam par PDF fajlov ki jih moram editirat (spremenit barve pri skicah). Kako? Obstaja kakšen zastonjski pdf editor?? Rabim pomoč čimprej. Hvala.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
solatko ::
Mobidick - Za profi rabo, bi ti uporabljal free programje, kakšno firmo pa imaš to, da orodij ne vkalkuliraš v stroške poslovanja.
Mobidick ::
Eh, razni obrazci so v PDF formatu, ki jih je potrebno občasno izpolniti, dopolniti z besedilom. Jaz se že znajdem, ostali so pa druga zgodba.
dzinks63 hvala!
Sicer PrimoPDF ni za editiranje, zato bi potreboval plačljiv nitro pdf pro. Pdfedit995 pa je pa zlo čuden za delo. Najbolje bi bil kak program podoben Foxit PDF Editorju.
dzinks63 hvala!
Sicer PrimoPDF ni za editiranje, zato bi potreboval plačljiv nitro pdf pro. Pdfedit995 pa je pa zlo čuden za delo. Najbolje bi bil kak program podoben Foxit PDF Editorju.
The future is digital!
Kevin ::
PDF-XChange Viewer je točno to, kar rabiš. Omogoča vnos teksta, poleg tega pa je zastonj tudi za komercialno rabo.
Mobidick ::
hm... BINGO! Zadeva je super, le eno kozmetično napako ima - obstoječih šumnikov v datoteki ne prikazuje, jih pa ohrani, ko shraniš dopolnjeno datoteko.
tnx
tnx
The future is digital!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mobidick ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PDF urejevalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 4302 (2780) | Mavrik |
» | Izdelava katalogov ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 3558 (3330) | sameone |
» | Brezplačni PDF urejevalnikOddelek: Programska oprema | 6059 (5830) | whatever |
» | Izšla nova različica InkscapaOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6923 (4921) | CaqKa |
» | PDF Reader & EditorOddelek: Programska oprema | 5392 (4833) | Loki |