Forum » Pomoč in nasveti » Po formatu ne dela zvok
Po formatu ne dela zvok
mkonci ::
Ko hočem inštalirat zvočno (je na matični) mi napiše da je ni potrebno inštalirat. Pol sem mal bral in ugotovil da zvožna podpira XP SP1, jst pa sem naložu sp3.
A se da kako naredit brez formata nazaj na sp1?
A bi lahko bil problem v UAA driverju? Kje ga najdem, preizkal sem že vse pa nič ne pomaga?
Hvala,
M
A se da kako naredit brez formata nazaj na sp1?
A bi lahko bil problem v UAA driverju? Kje ga najdem, preizkal sem že vse pa nič ne pomaga?
Hvala,
M
OZZY ::
Si pogledal pod urpavitelja naprav, če je inštalirana. Če je a si pogledal če ni slučajno izključen zvok (pod nastavitev glasnosti)??
Go with the flow.
ja sem vse preveru, tud zvočnike sem užgal :)
Problem je ker ko klikneš na un zvočnik v nadzorni plošči je vse sivo :(
Se mi zdi da sem nek prebral da je to UAA driver kriv.
Ko sem ponovno hotel inštalirat, napiše neki tazga kot da ne podpira SP3, podpira samo SP1. A se da kako naredit da bi iz zdej SP3 prišel nazaj na SP1 brez formata?
Problem je ker ko klikneš na un zvočnik v nadzorni plošči je vse sivo :(
Se mi zdi da sem nek prebral da je to UAA driver kriv.
Ko sem ponovno hotel inštalirat, napiše neki tazga kot da ne podpira SP3, podpira samo SP1. A se da kako naredit da bi iz zdej SP3 prišel nazaj na SP1 brez formata?
Dead_Eye ::
Odinštaliraj sp3, namesti UAA gonilnik za sp1, ko ti najde zvočno namesti še gonilnike za zvočno, ponovno namesti sp3. Čeprav bi bilo boljše, da samo posodobiš v sp2 in ostalo, ker sp3 je še malo čuden...
The one and only
Evo spet isti problem, po formatu spet ne dela. Pa sem nažalost pozabu kaj sem pred nekaj meseci naredu.
A ma kdo zdej boljšo rešitev?
SP3 ne morem kr odinštalirat, ker je že vgrajen v WINDOWSE.
Hvala,m
A ma kdo zdej boljšo rešitev?
SP3 ne morem kr odinštalirat, ker je že vgrajen v WINDOWSE.
Hvala,m
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | instal. antivirus, winsi se sesuvajo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 787 (731) | RejZoR |
» | "Brez avdio naprave"Oddelek: Pomoč in nasveti | 5869 (4188) | gasos |
» | Ne najde audio deviceOddelek: Pomoč in nasveti | 3643 (2781) | niko_994 |
» | Ni zvoka Asus P5KOddelek: Strojna oprema | 5083 (4147) | Dabl |
» | težave z gonilnikom za digitalcOddelek: Strojna oprema | 1119 (916) | AnWar |