Forum » Izdelava spletišč » SilverLight - uporablja kdo?
SilverLight - uporablja kdo?
Hardstyle ::
Pozdravljeni!
V zadnjem tednu sem se seznanil z SilverLight od Microsofta in moram reči, da mi zadeva postaja kar všeč saj znam Xhtml,php,c++ in uporaba Microsoft Expression je dokaj enostavna za razumet. Zanima me, č¨e kdo uporablja SilverLight in ali imate kakšne povezave na tutoriale in primerke? Nekaj sem jih že našel s pomoč¨jo googla ampak več glav več¨ ve zato bi prosil za linke.
Nekaj tutorialov
ScottGu's Blog
Povezave na vse mogoče tutoriale
Delovanje SilverLight-a in primeri
V zadnjem tednu sem se seznanil z SilverLight od Microsofta in moram reči, da mi zadeva postaja kar všeč saj znam Xhtml,php,c++ in uporaba Microsoft Expression je dokaj enostavna za razumet. Zanima me, č¨e kdo uporablja SilverLight in ali imate kakšne povezave na tutoriale in primerke? Nekaj sem jih že našel s pomoč¨jo googla ampak več glav več¨ ve zato bi prosil za linke.
Nekaj tutorialov
ScottGu's Blog
Povezave na vse mogoče tutoriale
Delovanje SilverLight-a in primeri
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach v masovni pošti svetuje izklop posodabljaja FirefoxaOddelek: Loža | 3198 (1984) | dope1337 |
» | C sharp - flash/sliverlightOddelek: Programiranje | 994 (708) | javaMaster |
» | RIM polaga vse upe v nov mobilni OS - BBXOddelek: Novice / RIM BlackBerry | 7071 (5931) | Bananovec |
» | Visual Studio 2008 in .NET Framework 3.5 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 9081 (7221) | darkolord |
» | ECMAScript HarmonyOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3671 (3057) | frudi |