Forum » Pomoč in nasveti » Tezave s tiskalnikom
Tezave s tiskalnikom
|fubar| ::
Imam tezave s tiskalnikom, torej, tiska mi zelo krivo(se takoj opazi), to velja tako za slike ko za tekst... Tiskalnik je HP DJ710C.Kaj naj naredim? Mislim, da je tezava le softverska...
Jah, recimo ce natisnem tekst sploh ni vzporedno z listom...recimo, da na zacetku je potem pa gre tekst vedno ko gre bolj navzdol bolj stran od lista....
cekr ::
V gonilniku za tiskalnik boš našel HP toolbox, v katerem je program za kalibracijo tiskalnika.
Če ti še potem ne bo delovalo, odpri pokrov in poglej, če ni v mehanizmu kakšen košček kakšnega papirja.
Včasi ti lahko tiskalnik postrani potegne papir, s tem pa ti odreže vogal papirja, ki se ponavadi znajde ravno v zobniku.
Če ti še potem ne bo delovalo, odpri pokrov in poglej, če ni v mehanizmu kakšen košček kakšnega papirja.
Včasi ti lahko tiskalnik postrani potegne papir, s tem pa ti odreže vogal papirja, ki se ponavadi znajde ravno v zobniku.
Imam Windowse XP tako, da mi HP Toolbox in driverji s prilozenega CDja ne delajo.Pri lastnostih(properties) tiskalnika imam le 'Clean printer cartidges' in 'Align printer cartidges'.Oboje sem seveda opravil...tiska pa se vedno krivo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LaserJet 3015 blemOddelek: Strojna oprema | 958 (891) | Bug |
» | HP DeskJet 840c ->ne printa pravilno barvOddelek: Strojna oprema | 4043 (3852) | Azrael |
» | Cheap-Ass tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 3934 (3358) | TheJack |
» | HP mi troši kartuše kot zmešanOddelek: Pomoč in nasveti | 1615 (1258) | Pujcek |
» | Zakaj sovražim HPOddelek: Loža | 1911 (1558) | Fantom |