Forum » Strojna oprema » Resetiranje Ati HD3450
Resetiranje Ati HD3450
Midnas ::
Imam Asus kartico HD3450 in stalne probleme!
Računalnik se mi sesuva, zmrzuje, ko gledam film, se slika ustavi, zvok gre dalje, in potem napiše, da se je grafični procesor moral resetirati. Kaj bi bil tukaj problem. Imam najnovejšo verzijo gonilnikov - 8.5, 22. ali 23. maj. Računalnik sem formatiral, tako da je vse sveže naloženo. Igre delujejo še slabše kot prej, ko sem imel geforce 4.
Imam plato Asrock 775Dual-880pro, Pentium 4, 3.2 GHz Cedar Mill in 3 GB Rama (mislim da ceon al neki tazga)
Sem gledal, da na Asrocku vsem platam z Via čipovjem fiksajo biose, to je blo že za radeone 2xxx in zdaj tudi za 3xxx, ampak za mojo plato za 3xxx še ni biosa. Bi to lahko bil problem? Da se plata in grafa ne moreta zmenit? Sem poslal že vprašanje na njihovo podporo, pa nisem še dobil odgovora...
Če kdo kj ve, kaj še lahko probam, naj mi prosim pove.
P.S. Em... zraven sem dobil priključek za s-video, ki ima 3 inč izhode. En je za sliko, dva pa ne vem... Sta mogoče za zvok, glede na to, da ima kartica tudi zvočno? Vem da je to za hdmi priključek, ampak res ne vem, zakaj bi bli trije izhodi. Sem poskusis priklopit, pa ne dela nič... Zasledil sem tudi, da rabiš neke posebne driverje, da ti dela zvok.
Računalnik se mi sesuva, zmrzuje, ko gledam film, se slika ustavi, zvok gre dalje, in potem napiše, da se je grafični procesor moral resetirati. Kaj bi bil tukaj problem. Imam najnovejšo verzijo gonilnikov - 8.5, 22. ali 23. maj. Računalnik sem formatiral, tako da je vse sveže naloženo. Igre delujejo še slabše kot prej, ko sem imel geforce 4.
Imam plato Asrock 775Dual-880pro, Pentium 4, 3.2 GHz Cedar Mill in 3 GB Rama (mislim da ceon al neki tazga)
Sem gledal, da na Asrocku vsem platam z Via čipovjem fiksajo biose, to je blo že za radeone 2xxx in zdaj tudi za 3xxx, ampak za mojo plato za 3xxx še ni biosa. Bi to lahko bil problem? Da se plata in grafa ne moreta zmenit? Sem poslal že vprašanje na njihovo podporo, pa nisem še dobil odgovora...
Če kdo kj ve, kaj še lahko probam, naj mi prosim pove.
P.S. Em... zraven sem dobil priključek za s-video, ki ima 3 inč izhode. En je za sliko, dva pa ne vem... Sta mogoče za zvok, glede na to, da ima kartica tudi zvočno? Vem da je to za hdmi priključek, ampak res ne vem, zakaj bi bli trije izhodi. Sem poskusis priklopit, pa ne dela nič... Zasledil sem tudi, da rabiš neke posebne driverje, da ti dela zvok.
opeter ::
Tisto je komponentni izhod (rdeče, modro, zeleno). Namenjeno je za TV-je (LCD, plazma) z visoko ločljivostjo (torej HD Ready oz. HD). Dobiš v glavnem identično sliko kot z HDMI.
Za tvojo grafično oz. probleme pa žal nimam idej.
Za tvojo grafično oz. probleme pa žal nimam idej.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
LuGi ::
@Midnas "P.S. Em... zraven sem dobil priključek za s-video, ki ima 3 inč izhode. En je za sliko, dva pa ne vem... Sta mogoče za zvok, glede na to, da ima kartica tudi zvočno? Vem da je to za hdmi priključek, ampak res ne vem, zakaj bi bli trije izhodi. Sem poskusis priklopit, pa ne dela nič... Zasledil sem tudi, da rabiš neke posebne driverje, da ti dela zvok."
Mislim, da je to komponenti kabel če je moder,zelen in rdeč :)
P.S. Aj prehitel me je :)
Mislim, da je to komponenti kabel če je moder,zelen in rdeč :)
P.S. Aj prehitel me je :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LuGi ()
Midnas ::
lahko da je grafa hin, menjaj jo.
Ja, sem klical zdaj v trgovino in so me napotili na servis... Je tip dejal, da ponavad tkole kar zamenjajo... Sej ubistvu popravt velik ne morjo
A to pomen pol, da zvok iz grafične spraviš samo prek hdmi kabla.. oz. prek dvi, ker nimam direktno hdmi priključka? A to sploh dela? Je kdo sprobal?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11509 (4074) | acookook |
» | Katero TV kartico?Oddelek: Zvok in slika | 2681 (2560) | severjug |
» | Kakovost DVI HDMI kablov in vpliv na sliko (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 23744 (15048) | al3n |
» | minimum za hd playback?Oddelek: Zvok in slika | 2297 (1613) | _Sajmon_ |
» | DFI Lanparty Ultra D ptoblemi z zvokom in resetiranjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1414 (1190) | sirotka |