Forum » Omrežja in internet » Vnc Vista
Vnc Vista
Dinko ::
Pozdravjeni!!
Za delo na daljavo uporabljam Ultra VNC, ko se priklopšim na kaki računalnik ki ima naloženo Visto zadeva dela zeeeellooooo počasi (za vask klik čakaš cca 1 minuto) zadeva se noče osveževati.
kaj naj naredim v tem primeru.
z Xp Widowsi dela zadeva normalno
LP
Za delo na daljavo uporabljam Ultra VNC, ko se priklopšim na kaki računalnik ki ima naloženo Visto zadeva dela zeeeellooooo počasi (za vask klik čakaš cca 1 minuto) zadeva se noče osveževati.
kaj naj naredim v tem primeru.
z Xp Widowsi dela zadeva normalno
LP
Dinko
- spremenil: Dinko ()
mat3 ::
Preklopi na Teamviewer in bo zadeva rešena.
AMD Ryzen 7 3700X, 32 GB DDR4-3600 MHz G.Skill TridentZ Neo
500GB Samsung Evo Plus, Crucial P2 500GB, GTX 1660 Super, 4x 3TB HDD
http://www.bozic17.blogspot.com
500GB Samsung Evo Plus, Crucial P2 500GB, GTX 1660 Super, 4x 3TB HDD
http://www.bozic17.blogspot.com
fizolcek ::
Poskusi s tem, meni dela hitreje, samo še vedno se mi zdi da ne tako hitro kot v XPjih.
fixed-remote-desktop-connection
fixed-remote-desktop-connection
ender ::
Katero verzijo UltraVNCja imaš? Po mojih izkušnjah 1.0.4RC16 deluje normalno hitro, razen kadar se pojavi UAC poziv (ker mora prerisati cel zaslon; sem pa imel problem s priklopom iz UltraVNC 1.0.2 viewerja - je javljal da mi je strežnik zavrnil dostop, med tem, ko je TightVNC Viewer deloval).
Po mojih izkušnjah na počasnejših povezavah tudi precej pomaga, če v nastavitvah povezave preklopiš na ZLibHex kodiranje in nastaviš na 64 barv.
Po mojih izkušnjah na počasnejših povezavah tudi precej pomaga, če v nastavitvah povezave preklopiš na ZLibHex kodiranje in nastaviš na 64 barv.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VNC preko ruterjaOddelek: Omrežja in internet | 2843 (2658) | Karen |
» | Remote AdministratorOddelek: Pomoč in nasveti | 1786 (1614) | karafeka |
» | VNC+ varnost + dinamični IP. Kako ??Oddelek: Omrežja in internet | 4344 (3360) | flisko |
» | povezava na oddaljen račOddelek: Programska oprema | 1657 (1479) | waters |
» | Kako v windowse XP direktno?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1256 (1024) | hruske |