Forum » Programiranje » "napenjanje" ravnine na krivulje v 3ds max
"napenjanje" ravnine na krivulje v 3ds max
ovdje kokoš ::
Pozdravljeni,
zdelo se mi je, da je ta razdelek še najbolj primeren za tako vprašanje, vprašanje je v naslovu.
Imam nek objekt, v splošnem relativno prepostih oblik v enem delu pa je popolnoma nepravilen. Vse skupaj izglada približno tako, kot bi en dolg ploh vseskozi na različne načine zvijal pravokotno nanj, v enem delu, pa je zvijanje "čist v x"; tam sem si pomagal s 3d polylinom, ki sem ga s pomočjo prereza in tlorisa narisal v autocadu.
Problem je, ker imam trenutno le robove tistega dela objekta, potreboval pa bi še ravnine, ki bi objekt zaprle, zna kdo to naredit ?
zdelo se mi je, da je ta razdelek še najbolj primeren za tako vprašanje, vprašanje je v naslovu.
Imam nek objekt, v splošnem relativno prepostih oblik v enem delu pa je popolnoma nepravilen. Vse skupaj izglada približno tako, kot bi en dolg ploh vseskozi na različne načine zvijal pravokotno nanj, v enem delu, pa je zvijanje "čist v x"; tam sem si pomagal s 3d polylinom, ki sem ga s pomočjo prereza in tlorisa narisal v autocadu.
Problem je, ker imam trenutno le robove tistega dela objekta, potreboval pa bi še ravnine, ki bi objekt zaprle, zna kdo to naredit ?
jebi ga
Znanec mi je svetoval, naj zadevo probam narediti v Rhinocerosu, upam da program dobim že danes, bom sporočil kako je šlo.
jebi ga
No, zadevo sem res zmodeliral v Rhinocerosu, vzelo mi je 20 min, program sem videl prvič v življenju ! Program res toplo priporočam vsem, ki se želijo podati v vode modeliranja, uporabnniški vmesnik je razen zoomiranja in premikanja, fenomenalen, zraven pa je še help ki se prilagaja glede na to, katero funkcijo imate izbrano.
Naj vsaj kdo napiše kaj v to temo, de mi zdi kot bi se sam s sabo pogovarjal, ampak glede na to, da je tema doživela kar nekaj ogledov, sem vseeno odličil opisati svojo izkušnjo, LP Jan.
Naj vsaj kdo napiše kaj v to temo, de mi zdi kot bi se sam s sabo pogovarjal, ampak glede na to, da je tema doživela kar nekaj ogledov, sem vseeno odličil opisati svojo izkušnjo, LP Jan.
jebi ga
Senitel ::
Ko bi vedel kaj približno si hotel v prvem postu vprašat bi mogoče celo kaj pametnejšega napisal...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oljno hlajen računalnikOddelek: Hlajenje in modifikacije | 8781 (6333) | Vanadium |
» | Merjenje v fotografijah ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1263 (1180) | harvey |
» | grafična: softmod vs. originalOddelek: Navijanje | 2065 (1755) | x45 |
» | RENDER?!?!Oddelek: Strojna oprema | 1617 (1397) | HyperGL |
» | Dolgčas (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 3427 (2483) | ripmork |