Forum » Pomoč in nasveti » IE 6.0.2600 in WinXP - neodpiranje strani
IE 6.0.2600 in WinXP - neodpiranje strani
akulp ::
Imam zgoraj omenjeno programsko opremo + ADSL in me zanima kje je problem, da se včasih kakšna stran ful dolgo odpira ali pa se sploh ne dopre (kot da ne obstaja), ko pa dam refresh pa je vse ok oziroma grem na neko drugo stran in potem nazaj na tisto ki se ni hotela dopreti potem pa dela.
Kaj je narobe? Kje so kakšne nastavitve ki bi to poravile če sploh so? (BTW tisto pod LAN Settings sem že pogledal)
Kaj je narobe? Kje so kakšne nastavitve ki bi to poravile če sploh so? (BTW tisto pod LAN Settings sem že pogledal)
HardwareMaster ::
Če dostopaš do neta po mreži (LAN), potem na compu, ki ima direkt povezan ADSL nase, nalož proxy server, pa boš vidu use strani.
akulp ::
Ne glej imam HUB na katerga je priključen ADSL pol pa iz HUBa na moj računalnik.
Sicer pa sej ni fora da neb vidu strani, ker ko dam refresh al pa še enkrat na novo odprem dela.....pomoje je tle fora v kakšnih nastavitvah pri IE...al pa se motim?!
Sicer pa sej ni fora da neb vidu strani, ker ko dam refresh al pa še enkrat na novo odprem dela.....pomoje je tle fora v kakšnih nastavitvah pri IE...al pa se motim?!
JP ::
Če imaš ZoneAlarm, se ti lahko pojavljajo takšni problemi. Če imaš kakšen firewall ga izklolpi in ponovno poskusi.
Lp JP
Lp JP
SLO-Security ::
Zamnjaj DNSa, pri men je delovalo
KO SE ZAVEŠ [NE]VARNOSTI HTTP://www.SLO-Security.com
NOVO: Na SLO-Security.com sedaj tudi FORUM-2! s strokovnjaki !
Seaj imaš prvega: 193.189.160.11 in drugega 193.189.160.12 in jih samo zamenjaj, da bo prvi 12 in drugi 11. Pravijo, da je 11 izredno zasedena in do jo včasih ven meče [siol tehnik mi je tako svetval ] .
Potem jih pa sedaj nastavi .
DJroky ::
A ma še kdo kšno idejo kaj bi bilo pri tem problem. Pri meni je isto. Pa sm že vse nastavitve predelu pa še zmeri je isto. Še mal pa se mi bo zmešal!!!!!!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | clarkconnect tezavaOddelek: Omrežja in internet | 1504 (1288) | jurre |
» | Preveliki pingi (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5452 (4859) | [L4M3RZ] - TinLaDeN |
» | ADSL opremaOddelek: Kaj kupiti | 1292 (913) | ali3n |
» | ADSL in HUBOddelek: Pomoč in nasveti | 1810 (1507) | cmocko |
» | ADSL - inštalacijaOddelek: Omrežja in internet | 1451 (1235) | [Gric] |