Forum » Kaj kupiti » Katero večfunkcijsko napravo?
Katero večfunkcijsko napravo?
Iskraman ::
Torej rabim printer, skener in kopirc v enem, proračun je okrog 100€. kaj priporočate?
hvala, lp
hvala, lp
Ted ::
Se strinjam, ga mam doma, sprintal že goro dokumentov pa je prvi toner še vedno notri, sicer v zadnjih zdihljajih (rezerva gori že zadnjih 150 strani). Tisk je kvaliteten, obnova tonerja (3000 strani) pa stane pičlih 35 - 40 evrov. Nov originalni toner je pa cca. 70 evrov. Verjetno naprava z najcenejšim tiskom na trgu v tem razredu.
Mah...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ted ()
l-note ::
Se strinjam s predhodnikoma. Tudi sam ga imam zdaj že kakšna 2 meseca in sem zelo zadovoljen. Edino kar mogoče pogrešam, je obračalnik listov, ampak v tem cenovnem razredu ga verjetno nima noben.
šernk ::
priporočam ti kaj od HPja recimo photosmart C4280
sam sem lastnik že kakšno leto C3180 in je za osebno rabo popolnoma dovolj, skener imajo itak vsi dovolj natančen in večinoma uporabljam resolucijo 200dpi (ima pa do 19000 dpi ali tam nekje). HP me glede tiskalnikov še ni razočaral. prejšni je bil kupljen za vsega 15.000 nekdanjih SIT in sem ga uporabljal nekje 4 leta, ko mi je zmanjkalo obeh barv hkrati obenem pa sem rabil še skener, sem nabavil C3180 in sem z njim zelo zadovoljen
sam sem lastnik že kakšno leto C3180 in je za osebno rabo popolnoma dovolj, skener imajo itak vsi dovolj natančen in večinoma uporabljam resolucijo 200dpi (ima pa do 19000 dpi ali tam nekje). HP me glede tiskalnikov še ni razočaral. prejšni je bil kupljen za vsega 15.000 nekdanjih SIT in sem ga uporabljal nekje 4 leta, ko mi je zmanjkalo obeh barv hkrati obenem pa sem rabil še skener, sem nabavil C3180 in sem z njim zelo zadovoljen
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
dela ::
En uporaben pregled (nem)
Tudi jaz ti priporočam HP C4280, za XL črno kartušo odšteješ ~25 evrov, natisne pa ~800 ČB strani.
Tudi jaz ti priporočam HP C4280, za XL črno kartušo odšteješ ~25 evrov, natisne pa ~800 ČB strani.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero multifunkcijsko napravo - cca. 100 eu ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7612 (6326) | 5er13 |
» | Kateri tiskalnik oz. multifunk. napravo?Oddelek: Kaj kupiti | 3559 (2746) | kmetek |
» | Multifunkcijska napravaOddelek: Kaj kupiti | 5471 (4179) | BCSman |
» | All in one naprava - rabim hiter nasvet oziroma mnenjeOddelek: Kaj kupiti | 1977 (1689) | 1309976 |
» | Tiskalnik za 20-25 kSITOddelek: Kaj kupiti | 2523 (2165) | boset |