Forum » Pomoč in nasveti » WindowsXP SP2 iz trdega diska?
WindowsXP SP2 iz trdega diska?
Hardstyle ::
Zanima me, če je možno namestiti Windows XP SP2 iz trdega diska? Namreč, ko skušam namestiti preko dvd/cd enote se računalnik izklopi, ko pride do izbire particije. Razlog mi je neznan.
Na google sem sicer našel tutoriale ampak pri vseh je treba uporabiti zagonsko datoteko win98 ali pa bootat iz USB ključa. Nimam disketnika pa matična plošča nima podpore za bootanje iz usb ključa tako, da se obračam na vas.
lp
Na google sem sicer našel tutoriale ampak pri vseh je treba uporabiti zagonsko datoteko win98 ali pa bootat iz USB ključa. Nimam disketnika pa matična plošča nima podpore za bootanje iz usb ključa tako, da se obračam na vas.
lp
Hardstyle ::
Zanimivo je tudi to, da ob zagonu ploščka v windowsu nimam možnosti namestitve v "Welcome screen". Mislim, da je za vse težave kriv sedanji OS - Windows Server 2008, lahko kdo to potrdi?
Slika:
Slika:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Hardstyle ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gonilnik za Samsung SSD disk za WIN10Oddelek: Operacijski sistemi | 949 (717) | lojze8 |
» | win10 + linuxOddelek: Operacijski sistemi | 2707 (2104) | krneki0001 |
» | Zagonski usb [linux/win7]Oddelek: Pomoč in nasveti | 2453 (2269) | satfinder |
» | Namestitev Windows 7 z USB ključkaOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 17607 (15627) | mtosev |
» | Intel predal razvoj Moblina Linux Foundation-uOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4240 (3691) | Mavrik |