Forum » Pomoč in nasveti » Nenavaden limited or no connectivity error
Nenavaden limited or no connectivity error
caveman ::
Windows Xp Professional SP2 javlja limited or no connectivity error. Pregledal sem kar nekaj rešitev, ki sem jih našel, pa nobena ne pomaga. Zato se torej obračam na vas v upanju na več uspeha.
V Live distribuciji Ubunta dela brez problema. To se dogaja samo v Windowsih. Tudi formatiranje in ponovna vzpostavitev Windowsev ni pomagala. Prav tako ni pomagalo premikanje kablov in reset routerja. Na drugih Windows računalnikih dela brez problema.
V Live distribuciji Ubunta dela brez problema. To se dogaja samo v Windowsih. Tudi formatiranje in ponovna vzpostavitev Windowsev ni pomagala. Prav tako ni pomagalo premikanje kablov in reset routerja. Na drugih Windows računalnikih dela brez problema.
- spremenil: caveman ()
zee ::
Slabi gonilniki za mrežno ali konflikt med njimi, poškodovan inštalacijski medij od XPjev?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
caveman ::
Poskusil sem tudi s ponovno instalacijo gonilnikov, novejši tudi niso pomagali, CD je tudi nepoškodovan. Problem je v tem, ker je pred tem delal brez problema 4 leta.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SSD disk-Računalnik zamrzneOddelek: Pomoč in nasveti | 5040 (4472) | styled |
» | nenadno ugašanje računalnika - nujna pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 4844 (4015) | Pyr0Beast |
» | Problemi z čisto novim računalnikom prosim pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1845 (1473) | nokia6310 |
» | Igra zablokira!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1107 (901) | timi26 |
» | SB live valueOddelek: Strojna oprema | 1405 (1130) | jamiroq |