Forum » Pomoč in nasveti » usb tipkovnica
usb tipkovnica
sammy12 ::
Pozdravljeni,
imam vprašanje in sicer zanima me ali bo usb tipkovnica delovala tudi v biosu, ker mi ps2 vhod na matični plošči ne dela in bi bilo po menjavi procesorja potrebno nastaviti bios.
Gre se pa za gigabitovo ga8iexp ploščo.
Matično sem dobil v dar, ker je bilo na njej napihnjenih par kondijev, ki sem jih pomenjal.
Hvala
LP
imam vprašanje in sicer zanima me ali bo usb tipkovnica delovala tudi v biosu, ker mi ps2 vhod na matični plošči ne dela in bi bilo po menjavi procesorja potrebno nastaviti bios.
Gre se pa za gigabitovo ga8iexp ploščo.
Matično sem dobil v dar, ker je bilo na njej napihnjenih par kondijev, ki sem jih pomenjal.
Hvala
LP
Sicer so nove plošče socket 478 dokaj poceni cca 50€ ampak, če se jo da uporabiti bi jo rajši uporabil, ker sem imel namen skupaj sestaviti en osnovni comp z 2,6GHz procesorjem in 1Gb rama, da bi se malo poigral z ftp serverjem, bolj za zasebne namene.
V bistvu rabim priti v bios samo toliko, da naredim tiste osnovne nastavitve. Če usb tipkovnica ne bo v biosu delovala, potem ni druge kot, da se bo mama plata srečala z smetnjakom :)
LP
V bistvu rabim priti v bios samo toliko, da naredim tiste osnovne nastavitve. Če usb tipkovnica ne bo v biosu delovala, potem ni druge kot, da se bo mama plata srečala z smetnjakom :)
LP
norcuron ::
Pr men je isto kot pri blueFish-u, USB brezžična in dela, ko cuker, tko, da ti načeloma mora delat, če je vklopljen USB support v BIOS-u.
Great are mysteries of the mind ... or not?
Bom šel eno poceni usb tipkovnico kupit pa upam na najboljše.
Ko vklopiš tipkovnico v PS2 samo malo ledice požmigajo tipka pa nobena ne reagira. Sem pomeril napetosti pa mi sede iz 5V na 2,3V in mislim, da je to vzrok za nedelovanje napetosti. Če ne bo šlo drugače se bom pa malo še z inštrumentom poigral mogoče pa še kaj uspe.
LP
Ko vklopiš tipkovnico v PS2 samo malo ledice požmigajo tipka pa nobena ne reagira. Sem pomeril napetosti pa mi sede iz 5V na 2,3V in mislim, da je to vzrok za nedelovanje napetosti. Če ne bo šlo drugače se bom pa malo še z inštrumentom poigral mogoče pa še kaj uspe.
LP
norcuron ::
blueFish,
sej res, jes ko naložim novi BIOS je po defaultu izklopljen USB support pa glih tko dela tipkovnica. Mam pa tut nForce4-ko ja.
sej res, jes ko naložim novi BIOS je po defaultu izklopljen USB support pa glih tko dela tipkovnica. Mam pa tut nForce4-ko ja.
Great are mysteries of the mind ... or not?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB tipkovnica in miška delata samo v BIOS-uOddelek: Pomoč in nasveti | 1789 (1365) | butec |
» | Windows se ne zažene zaradi zunanjega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3255 (2635) | ManDriver |
» | star rečunalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1289 (986) | bluefish |
» | Problem z Graficno KarticoOddelek: Pomoč in nasveti | 1404 (1109) | Ales47 |
» | DFI Ultra-D in USB tipkovnicaOddelek: Pomoč in nasveti | 912 (853) | VidKo |