Forum » Zvok in slika » podnapisi in FFDShow
podnapisi in FFDShow
desec ::
inštalirali smo ffd show, da bi videli SLO podnapise filmov...kako se zadeva aktivira, ker podnapisov še vedno ne vidimo...pojavita pa se obe ikonici v desen kotu ekrana (FFa in FFv)?
desec ::
Zadeva dela, samo prebrat je treba, k' vse piše...Hvala!!!
Še eno vprašanje:zakaj mi Windows Media Player 9 (na drugem računalniku, ki še nima XP-jev)predvaja samo zvok, slike pri *.avi filmu pa ne?
Še eno vprašanje:zakaj mi Windows Media Player 9 (na drugem računalniku, ki še nima XP-jev)predvaja samo zvok, slike pri *.avi filmu pa ne?
jan01 ::
Predvajaj s media player classic(v njem output nastavi na wmr7 oz wmr9 renderless) pa imaš odličen player s lepimi podnapisi!
Frenky ::
Kaj je sploh razlika med wmr7 in wmr9?
Meni, ne vem zakaj, po na frišno postavljenem sistemu, na wmr9 niso vidni podnapisi, pri wmr7 pa črnina v filmih ni tako črna, kot pri wmr9... nekako bolj na sivo povleče.
Meni, ne vem zakaj, po na frišno postavljenem sistemu, na wmr9 niso vidni podnapisi, pri wmr7 pa črnina v filmih ni tako črna, kot pri wmr9... nekako bolj na sivo povleče.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | noce filma odpret..Oddelek: Pomoč in nasveti | 1291 (1199) | blackbfm |
⊘ | HD filmi - zatikanjeOddelek: Zvok in slika | 1387 (1190) | podtalje |
» | Problem z podnapisi! Vlc player ali win media player!Oddelek: Zvok in slika | 4787 (2139) | hamurabi |
» | Windows explorer se hoce zapreti ko naredim toleOddelek: Operacijski sistemi | 1457 (675) | jan01 |
» | BSplayer restarta mašino!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 938 (814) | DriLL |