Forum » Pomoč in nasveti » USB napajalni kabel za priklop 5V naprav?
USB napajalni kabel za priklop 5V naprav?
gospodar ::
lp
Zanima me kje bi lahko nabavu omenjeni USB kabel? - konektor je standardni, za priklop 5V naprav.
(kabel se drugače dobi skupaj z raznimi USB napravami - npr. jst sem svojega dobil zdraven, ko sem nabavil zunanje S-ATA ohišje za priklop 2,5 diskov, služi kot dodatno napajanje poleg USB-ja, a kaj ko sem ga zapravil )
hvala
Zanima me kje bi lahko nabavu omenjeni USB kabel? - konektor je standardni, za priklop 5V naprav.
(kabel se drugače dobi skupaj z raznimi USB napravami - npr. jst sem svojega dobil zdraven, ko sem nabavil zunanje S-ATA ohišje za priklop 2,5 diskov, služi kot dodatno napajanje poleg USB-ja, a kaj ko sem ga zapravil )
hvala
I n t e l & N v i d i a
- spremenil: gospodar ()
slotech66 ::
lp !
Vzemi odsluženo usb miško, odreži kabel in ga prispajkaj na ustrezen napajalni konektor, ki ga kupiš veni od elektronskih trgovin.
lp Mare
Vzemi odsluženo usb miško, odreži kabel in ga prispajkaj na ustrezen napajalni konektor, ki ga kupiš veni od elektronskih trgovin.
lp Mare
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IDE disk preko pretvornika V USB disk NI ZAZNANOddelek: Pomoč in nasveti | 1499 (1290) | m3k |
» | Adapter USB - SATA / IDE (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5605 (4879) | T-Mac |
» | KonektorjiOddelek: Loža | 1688 (1355) | dukedl |
» | iPhone 5, 7'' iPad Mini bojda že septembra (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 30663 (27718) | kronik |
» | Vprašanja pred sestavo računalnikaOddelek: Strojna oprema | 3036 (2553) | echoman |