Forum » Loža » Vlaganje denarja
Vlaganje denarja
jRk0 ::
Torej, ker res skorajda nicesar ne vem o kakrsnem koli vlaganju (delnice in podobno), me zanima, recimo, kam se kaj splaca na vse roke vlagati. In pa, recimo, da mamo 5k eur, kam se splaca vlozit ta denar za eno leto. (pa tudi kam za vec in podobno).
You fuck up once, you loose two teeth.
karafeka ::
Pravi trenutek si si izbral za vlaganje, res....
Če že moraš, kupi zlato in srebro.
Po ameriških volitvah in končanih OI na kitajskem se bo današnje stanje na borzah zdelo kot lepe sanje.
Če že moraš, kupi zlato in srebro.
Po ameriških volitvah in končanih OI na kitajskem se bo današnje stanje na borzah zdelo kot lepe sanje.
edge540 ::
karafeka, padanja na borzah je konec. Zdaj je čas za rast. To da bo po OI in ameriških volitvah sranje se je še pred mesecem zdelo mogoče, danes pa se večina borznih strokovnjakov strinja, da nič ne bo iz vsega skupaj in da se nam obeta rast.
Z zlatom sicer ne moreš falit, si pa zamudil obdobje rasti (kupil sem sredi 2006 in do 2008 dobil okoli 30%).
Za srebro pa težko kaj rečem. Vrži se v slovenske delnice, je lep čas za to.
Z zlatom sicer ne moreš falit, si pa zamudil obdobje rasti (kupil sem sredi 2006 in do 2008 dobil okoli 30%).
Za srebro pa težko kaj rečem. Vrži se v slovenske delnice, je lep čas za to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kam investirati 100€ / mesec (Non-Crypto) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 25427 (14064) | janez89 |
» | Kako začeti z investiranjem? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22611 (20170) | avani |
» | Vlaganje - Vrednostni papirji (delnice)Oddelek: Loža | 5604 (3605) | zavajon |
» | Varčevanje denarja (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14164 (10901) | Invictus |
» | Trgovanje z delnicamiOddelek: Loža | 12181 (11508) | LoneWolf |