Forum » Programska oprema » gonilniki za matično
gonilniki za matično
comp007 ::
Pozdravljeni!
Iščem gonilnike za matično M2N61-AR (Asus) in sicer za windows xp. Na hp-jevi strani sicer so ti gonilniki, ampak le za visto, drugje (tudi na asusovi strani) pa jih nisem našel..
Kakšna ideja kje jih dobit?
Iščem gonilnike za matično M2N61-AR (Asus) in sicer za windows xp. Na hp-jevi strani sicer so ti gonilniki, ampak le za visto, drugje (tudi na asusovi strani) pa jih nisem našel..
Kakšna ideja kje jih dobit?
comp007 ::
Sem že rešil - šel sem na visto (na hp-jevi podpori so mi sicer pomagali s parimi linki, ampak predlagan gonilnik ni deloval).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | gonilniki za HP Laserjet 3100Oddelek: Pomoč in nasveti | 1346 (826) | bkmd002 |
» | windows 7 - prenosnik hp 6820s gonilnikiOddelek: Operacijski sistemi | 3648 (3009) | amigo_no1 |
» | HP laptop 6715b free dos: setup windows xp in driverjevOddelek: Operacijski sistemi | 7653 (6384) | Gwanaroth |
» | Vista - hp quick launch buttons driver povzroča Blue ScreenOddelek: Operacijski sistemi | 1450 (1320) | Frgazor |
» | Ali bi gonilniki za visto home/business/enterprise delali na visti ultimate? NUJNO čiOddelek: Operacijski sistemi | 1247 (1228) | Glodko |