Forum » Programska oprema » AD-Aware se
AD-Aware se
tv6865 ::
Imam naložen program AD-Aware in AD-Watch vertijo 1,06r1, ki mi je do nedalnega delav OK. Sedaj pa se mi noče več posodobit javlja mi napako.Kaj naj nardim?
Naložil sem si tudi verzijo 2007 Profesional pa mi je porabljal 100% CPU-ja. Tako da je računalnik zmrznu do konca. Pa sem ga vrgo dov pa sterga nazaj pa isto.
Naložil sem si tudi verzijo 2007 Profesional pa mi je porabljal 100% CPU-ja. Tako da je računalnik zmrznu do konca. Pa sem ga vrgo dov pa sterga nazaj pa isto.
jan01 ::
Znebi se teh bednih programov. Če gledaš od brezplačnih raje superantispyware free, windows defender, spyware terminator.
Kater antivirus?
Pa uporabljaj firefox s noscript, adblock plus, cs lite, safe catche, safe history...
Kater antivirus?
Pa uporabljaj firefox s noscript, adblock plus, cs lite, safe catche, safe history...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | free anti-spyware programOddelek: Programska oprema | 2511 (2381) | bili_39 |
» | kateri antivirus, firewall ter spy-wareOddelek: Informacijska varnost | 2165 (2004) | rkajtn |
» | nujna pomocOddelek: Pomoč in nasveti | 1008 (933) | El Nino |
» | e-mail naslov in SPAM problemOddelek: Omrežja in internet | 1653 (1487) | alef |
» | NOD32-groznja-windrivers.exe KAJ NEJ NARDIM?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1297 (1124) | BitchezRullz |