Forum » Strojna oprema » Problem z Laptopom (mikrofon)
Problem z Laptopom (mikrofon)
Nayas ::
No, moj laptop ima vgrajena dva mikrofona(oba sta pred kratkim nehala delat). Ceprav mikrofona skoraj nikoli nisem uporabljal vem da je delal, ker se spomnim da sm cez msn neki posilju...
Vem da zdej ne dela, ker k das(v visti) sound recorder pa neki posnames pol pa predvajas se ne slisi nic, pa se: tlele sicer pise working sam to ni res(tud una crtica za glasnost se ne premakne niti za malo).
No do sedaj sem probu ze kar neki stvari vse kar tuki pise: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/docu...
Tud v device manageru vse zgleda uredu(ubistvu tko kt prej):
Torej: jst nimam pojma kaj bi lahk blo narobe(prej je vse delal pa nism nc spreminju mislm wtf)
Any ideas
lp
PS: Laptop je hp pavilion dv6545eg(amd x2 1,8 - 2gb ram - nvidia 7150), pa sory za linke sam nism mogu ustavt html povezav(neki mi jebe slo-tech).
Vem da zdej ne dela, ker k das(v visti) sound recorder pa neki posnames pol pa predvajas se ne slisi nic, pa se: tlele sicer pise working sam to ni res(tud una crtica za glasnost se ne premakne niti za malo).
No do sedaj sem probu ze kar neki stvari vse kar tuki pise: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/docu...
Tud v device manageru vse zgleda uredu(ubistvu tko kt prej):
Torej: jst nimam pojma kaj bi lahk blo narobe(prej je vse delal pa nism nc spreminju mislm wtf)
Any ideas
lp
PS: Laptop je hp pavilion dv6545eg(amd x2 1,8 - 2gb ram - nvidia 7150), pa sory za linke sam nism mogu ustavt html povezav(neki mi jebe slo-tech).
ricola78 ::
Ali imaš priklopljen externi mikrofon(jack) ali imaš vgrajenega v notebook.
Da ga nimaš disablanega v zvočnih nastavitvah.
Edit: Link do audio nastavitev.
Da ga nimaš disablanega v zvočnih nastavitvah.
Edit: Link do audio nastavitev.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ricola78 ()
Nayas ::
Nah, mikrofon je vgrajen v zgornji del laptopa. Pa kr naenkrat je crknu, nism nc spreminjal...
Aja, vse zgleda koker da mikrofon dela sam da je pac okoli laptopa vse tiho(svaka cast ce me razumete).
PS: Nevem kaj mislis s tistim linkom, mam jst manual doma pa mi niti enkrat ni nc pomagu...
lp
Aja, vse zgleda koker da mikrofon dela sam da je pac okoli laptopa vse tiho(svaka cast ce me razumete).
PS: Nevem kaj mislis s tistim linkom, mam jst manual doma pa mi niti enkrat ni nc pomagu...
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik in integrirana grafična karticaOddelek: Pomoč in nasveti | 3847 (3616) | Gutjerez |
» | HP ProBook 4710s ( nx631ea ) (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12095 (7361) | stumf |
» | Visoka temperatura prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 7279 (6555) | Stupo |
» | Prosim za hitro pomoč pri prenosniku in mikrofonu !!!Oddelek: Zvok in slika | 3494 (2777) | soklic |
» | katero zvočno kartico (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6752 (5219) | strumf666 |