Forum » Omrežja in internet » Povezovanje dveh računalnikov
Povezovanje dveh računalnikov
MihaFirst ::
Pozdravljeni!
VEM da je teh tem že sto, VEM da obstaja tudi Sticky tema, ampak nikjer nisem našel rešitve. Imam dva prenosnika, na enem XPji na drugem Vista. Vmes je mrežni kabel. Poskusil sem vse možno, povsod, nastavljal IPje in podobno, pa mi nič ne uspe.
Torej, kako ju povezati??? Rabim samo za prenos datotek. A obstaja kak program, ki ga inštaliram in on to sam poveže? Sej ni treba da je point&click, ampak, s tem v windowsih si ne morem pomagat...
Najlepša hvala za vsako pomoč :)
LP
VEM da je teh tem že sto, VEM da obstaja tudi Sticky tema, ampak nikjer nisem našel rešitve. Imam dva prenosnika, na enem XPji na drugem Vista. Vmes je mrežni kabel. Poskusil sem vse možno, povsod, nastavljal IPje in podobno, pa mi nič ne uspe.
Torej, kako ju povezati??? Rabim samo za prenos datotek. A obstaja kak program, ki ga inštaliram in on to sam poveže? Sej ni treba da je point&click, ampak, s tem v windowsih si ne morem pomagat...
Najlepša hvala za vsako pomoč :)
LP
MihaFirst ::
Slednjega imam, pa še vseeno nič ne dela.
In ja, nekako se morm znebit tega svojega "slovesa", ker ne mine vprašanje, da me ne zajebavate :/
In ja, nekako se morm znebit tega svojega "slovesa", ker ne mine vprašanje, da me ne zajebavate :/
Jakka ::
Na kišti, kjer so fajli, FTP server, recimo guildftpd. Na drugi pa FTP client, browser je dovolj. Kišti si morata odgovarjati na ping in dela. To je to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Osnovna varnostOddelek: Omrežja in internet | 2040 (1555) | iNN |
» | Firefox 1.5 Beta1 izšel! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 9243 (7274) | christooss |
» | Zakaj mi preko mreže vleče samo 2 MB/s??Oddelek: Omrežja in internet | 1273 (1043) | bastadu |
» | Kje kupiti kabel za Gigabyte mrežo?Oddelek: Omrežja in internet | 1689 (1570) | gumby |
» | Internet connection sharing! WTF???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1771 (1467) | CaqKa |