Forum » Pomoč in nasveti » Windows repair stopped installing
Windows repair stopped installing
iMark ::
Pozdravljeni.
Iz instalacijskega cd-ja za Win XP sem izbral možnost repair. Ko potem prečikira winse in kopira fajle, se reboota ter odpre običajen instalacijski postopek vndar ko pride do 33-34 minute, se nameščanje ustavi. Če restartam comp in normalno zaženem XP-je mi napiše, da je bil Windows restartan ter mi odpre instalacijo windowsa kot ste videli na prejšni sliki (v linku).
Ima kdo kako idejo kako rešit windows brez ponovne namestitve?
Iz instalacijskega cd-ja za Win XP sem izbral možnost repair. Ko potem prečikira winse in kopira fajle, se reboota ter odpre običajen instalacijski postopek vndar ko pride do 33-34 minute, se nameščanje ustavi. Če restartam comp in normalno zaženem XP-je mi napiše, da je bil Windows restartan ter mi odpre instalacijo windowsa kot ste videli na prejšni sliki (v linku).
Ima kdo kako idejo kako rešit windows brez ponovne namestitve?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nujno formatiranje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 6994 (6610) | Machete |
» | HP compaq 6820sOddelek: Operacijski sistemi | 2706 (2232) | Janac |
» | Windows 7 se ne zažene, window error recoveryOddelek: Pomoč in nasveti | 1162 (1050) | Yacked2 |
» | DISK prepoznan a nemogoče do datotek!Oddelek: Strojna oprema | 2017 (1834) | WinXP |
» | Kako dodati XP k že naloženi visti z AHCI v biosuOddelek: Operacijski sistemi | 3240 (2217) | Gutjerez |