Forum » Hlajenje in modifikacije » AMD Tb 1.33@1.53 GHz
AMD Tb 1.33@1.53 GHz
reXor ::
Evo zdej sm namonteru ZALMANA(Cu) in namonteru na rac se 3 Zalman venti. 92x92 z FanMate.In pri polni obrementivi na minimalnih obratih venti. (vseh 4) mi ne pride cez 40 max. 41 C!!
Hux ::
ah kje pa si jih te namesto toliko? Jaz naprimer bi rad enega 80mm namesto spredi spodaj in mogoce se enega zadaj pod napajalnik cist blizu procesora. Sicer envem se kako bi vrezal v tisti pleh noja lol. Samo to sta se vseeno samo dva ventilatorja ce ne stejem procesorskega volcana 7 in onega na graficni torej kje mas se dva ti?
IceIceBaby ::
pasto se DA narobe namazat.
Prostor za ventilatorje pa imas:
spredaj spodaj.
spredaj v lukno za disketnik ce ga nimas
zadaj pod napajalnik
zadaj nad napajalnik ce mas big tower
na stranico
na vrh compa med napajalnik in cdrom
...
Prostor za ventilatorje pa imas:
spredaj spodaj.
spredaj v lukno za disketnik ce ga nimas
zadaj pod napajalnik
zadaj nad napajalnik ce mas big tower
na stranico
na vrh compa med napajalnik in cdrom
...
reXor ::
Jsz mam pr Zalmanu neki k se zasravfa ke k PCI,AGP...
No in tam mam 2 dana gor k direktno pihata na rebra enga na platnici (zvrtu sm lukno) in enga mam se dol na ohisju ....
Dubu sm zlo dobro Zracno vrtenje zraka sam najbol je to da je tih k kurba pa se dobr hladi
A MI LOHK POVESTE KJE BI DUBU MREZVO ZA 92X92 VENTILATOR?
No in tam mam 2 dana gor k direktno pihata na rebra enga na platnici (zvrtu sm lukno) in enga mam se dol na ohisju ....
Dubu sm zlo dobro Zracno vrtenje zraka sam najbol je to da je tih k kurba pa se dobr hladi
A MI LOHK POVESTE KJE BI DUBU MREZVO ZA 92X92 VENTILATOR?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Temperatura cpuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3066 (1838) | rejven |
» | Tišanje Chiefteca CS 601MDROddelek: Hlajenje in modifikacije | 1626 (1345) | pisy |
» | XP1700+ na 58° verjetn ni normaln ha?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2464 (1487) | Markoff |
» | Fantje, dajte povedat ali je tole vredu ali ne?:)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1528 (1219) | Hux |
» | Duron temparatura (drugič)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1762 (1613) | ||_^_|| |