Forum » Izdelava spletišč » Ne pokaže strani
Ne pokaže strani
MihaFirst ::
http://miha12345.freehostia.com/
Na serverju je pravi index.php fajl, ostale podstrani mi delajo normalno, tu pa se izpiše zgolj "700 no adult". WTF?
LP
Na serverju je pravi index.php fajl, ostale podstrani mi delajo normalno, tu pa se izpiše zgolj "700 no adult". WTF?
LP
Obstaja seznam teh besed? Ker nimam gor nič povezanega s terorizmom, seksom or whatever...
Sem klical posamezne vpise v blogu. Ne delajo tele teme:
- Cenzura na otroskem parlamentu
- Kriminalizacija drog - krsenje osnovnih demokraticnih nacel?
- RACUNALNISKO ARHIVIRANJE
Hm...
Sem klical posamezne vpise v blogu. Ne delajo tele teme:
- Cenzura na otroskem parlamentu
- Kriminalizacija drog - krsenje osnovnih demokraticnih nacel?
- RACUNALNISKO ARHIVIRANJE
Hm...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MihaFirst ()
Avby ::
Če je v angleškem jeziku potem imaš besede na strani, ki jih imajo v filtrih...
Drugače pa imajo support dokaj soliden in vprašaj.
Drugače pa imajo support dokaj soliden in vprašaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Avby ()
Sem napisal, dobil takojšen odgovor, stvar je pa taka:
Njihov super script filter je na moji strani našel neke "lesbians", ki jih cel moj direktorij ne vsebuje in jih ni nikoli videl, tko da zdej je un študent poslal poročilo o težavi nekim adminom.
Čakam torej :D
Njihov super script filter je na moji strani našel neke "lesbians", ki jih cel moj direktorij ne vsebuje in jih ni nikoli videl, tko da zdej je un študent poslal poročilo o težavi nekim adminom.
Čakam torej :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft zasegel domene No-IP (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 18976 (14646) | antonija |
» | Expereka - recenzcija omrežja spletnih skupnostiOddelek: Izdelava spletišč | 1018 (889) | janezex |
» | Dobičkonosen LinkedIn kupuje SlideShareOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 6910 (5872) | Iatromantis |
» | Mailista za 10.000+ userjev - kako narediti?Oddelek: Izdelava spletišč | 1456 (1312) | mte |