» »

Slovenski popotniški portal.

Slovenski popotniški portal.

Dirkac ::

Odločil sem se, da bom okrog 15. julija začel delat na novem projektu, ki bo namenjen popotnikom (predvsem študentom), se pravi tista potovanja, ki ne grejo preko agencij, ampak v lastni organizaciji. Nudil bo članke s koristnimi nasveti, potopise, slike s potovanj in še veliko več. Nameravam se povezati z ljudmi, ki se s tem ukvarjajo. Znanimi slovenskimi popotniki,... Najbrž ste opazili, da take strani v Sloveniji še ni. Vsaj dobro oblikovane in obiskane ne.

Tukaj pa vam pišem zato, ker bi rabil vašo pomoč. Veliko stvari bom postoril sam, rabil pa bi pomoč kakšnega oblikovalca, ki bi mi pomagal pri grafični podobi, lahko pa tudi programerja (PHP + MySQL), ter vseh, ki mislijo, da bi lahko kakorkoli pomagali. Glede denarja ne morem nič obljubit, računam pa, da ga bo nekaj za pomagače.

Če je med vami kakšen popotnik, pa ga bom z veseljem povabil, da napiše kakšen članek.

Vse zainteresirane prosim, da mi pišejo na moj mail, kjer jim lahko dam še več informacij.

S projektom se bom resno začel ukvarjati po 15. juliju. Ker so takrat ravno počitnice 8-) , dopuščam možnost, da se rok prestavi na 1. september.

Hvala,
Boštjan
  • spremenil: Dirkac ()

Matty ::

Pravzaprav je strani na to tematiko kar nekaj, se najboljsa po informacijah pa je Janinova, ki pa jo odlikuje obupen dizajn... >:D Se KLIK Potem lahko odsurfas se na tole stran KLIK (ki je se v povojih, manjka ji janinov angazma), na erazmovi strani pa so popotniške beležke veliiiiko potovanj KLIK

Mimogrede... pred kaksnim mesecem sem kao zacel pacat skupaj online photo album potovanj... Slik sicer ni veliko, glih pri vsakem potovanju vsaj 2 (diasov je preeeevec, jest pa nimam stalnega dostopa do dia skenerja)... In ze skoraj obupal, pa se niti enega dela potovanja nisem obdelal :(

Se naslov... KLIK

p.s.: ce ti bo ratalo: POHVALNO!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matty ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Potovanja (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10215335 (989) AgiZ
»

Popotniške počitnice

Oddelek: Loža
144763 (4323) rainyman
»

Potovanje v preteklost (strani: 1 2 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
718858 (7496) Pyr0Beast
»

Razmišljanje: kakšni naj bodo cilji prostega programja?

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
493791 (2057) kriko1
»

Roadtrip - Bosna

Oddelek: Loža
382899 (2161) clothes

Več podobnih tem