» »

Težave pri nastavitvi poštnega odjemalca v primeru ponudnika email

Težave pri nastavitvi poštnega odjemalca v primeru ponudnika email

marek11 ::

Pozdravljeni.

Obračam se po pomoč k vam. Ker doma nimam interneta (telekom pravi, da ni dovolj paric;(Ga lahko uporabljam le v službi, kjer imam službeni mail, za svoje potrebe sem si skreiral račun na e-mailu, vendar ko ga želim pod drugo identiteto uporabljati v outlook expresu mi ves čas javlja sledečno napako:
Povezava s strežnikom je spodletela. Račun: 'pop.email.si', Strežnik: 'pop.email.si', Protokol: POP3, Vrata: 110, Varno(SSL): Ne, Napaka vtičnice: 10060, Številka napake: 0x800CCC0E
Preizkusil sem že vse, vendar ne najdem rešitve. V službi imamo širokopasovno povezavo. Povezani smo v notranjo mrežo. Za vse informacije in pomoč že vnaprej hvala.

zee ::

Naredi si racun na Gmailu in si nato v spletnem vmesniku nastavi posredovanje na nov Gmail naslov, bo lazje. Pred casom sem uporabljal storitve od Email.si, vendar so se izkazali kot zelo nezanesljivi, saj sem le malokrat lahko dostopal do svojega racuna preko njihovega POP streznika.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

marek11 ::

To sem naredil, vendar pa bi rad pošto pregledoval na poštnem odjemalcu, saj na gmailu ne vem ali lahko določim, da tistim, ki jo pošljem, avtomatsko dobim odgovor, da so sporočilo prebrali. Ko sem želel gmail nastaviti na odjemalcu, mi je ponovno javilo napako, tako da sedaj res ne vem več kaj naj storim. V napaki piše sledeče:
Povezava s strežnikom je spodletela. Račun: 'pop.googlemail.com', Strežnik: 'pop.gmail.com', Protokol: POP3, Vrata: 995, Varno(SSL): Da, Napaka vtičnice: 10060, Številka napake: 0x800CCC0E

Hvala za odgovore

jan01 ::

1. ne uporabljaj zaničnega outlook express.
Zakaj ne pogledaš navodil na gmailu kako nastavit(namesto pop, raje imap -omogoči v nastavitvah gmaila)-najbrž si se kaj zmotil
Navodila s slikami:
pop
imap

Priporočal bi ti raje thunderbird. Obstaja portable verzija(ni potrebno nič instalirat) thunderbird portable

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Outlook express noče pošiljati

Oddelek: Pomoč in nasveti
73280 (3237) -Neverhood-
»

Napaka 0x800C0133 - Outlook

Oddelek: Pomoč in nasveti
68442 (8358) Širajzl
»