» »

Php Nuke Download/Upload modul

Php Nuke Download/Upload modul

Kontrola ::

Težave imam/mo z PHP Nuke modulom za upload datotek na server. Imamo zakupljeno domeno in kar nekaj MiB prostora, ki pa je zaenkrat še neizkoriščen, ravno zaradi tega modula. Težav z modulom nikakor ne znam/mo odpraviti, pa tudi okoli pomoči za ta modul moram reči sem zelorazočaran. Zato se obračam na Vas in Vaš forum.
Pa začnimo. Smo peščica zanesenjakov, ki nam je v užitek prevajanje, urejanje, lepljenje, rezanje ..... podnapisov za DivX filme. Naša spletna stran, je bila v samem štartu mišljena kot nadaljevanje nekoč zelo priljubljene strani Slodivx.net, ki pa so jo ukinili. Žal.
Ker ima naša stran namen ponujati članom in ostalim uporabnikom dostop do podnapisov v Slovenskem, Hrvaškem, Srbskem in Angleškem jeziku, pomeni, da bi bila zbirka podnapisov velika cca. 15.000-ih podnapisov in več.
Problem:
Osnovni modul za Download/upload, omogoča "linkanje" do datoteke, ki je že objavljena nekje na netu, oziroma jo je možno "ročno" dodat med downloade, le če jo uploadam preko FTP programa v željeno mapo in "ročno" vpišem pot do te datoteke. Kaj to pomeni, za dodajanje cca. 15.000 podnapisov, mi je postalo jasno, ko sem ponosno polinkal "celo" 350 podnapisov in zato porabil nekaj dni.
Iskanje po internetu je prineslo nekaj radosti v naše oči in zanos za naprej. A že kmalu je sledila grenak okus v ustih in zopet solne oči.
Res je da smo namestili modul download_upload_nuke, a žal ne deluje kot bi moral.
Na strani :Trenutno uporabljamo originalni D/U modul.
Pred časom pa smo uporabljali ;download_upload_nuke, ki ga je moč najti na strani : http://www.slodivx.eu/modules.php?name=... (prvi na spisku),pri katerem je sicer vse pripravljeno za upload datoteke. Vpišemo ime željene datoteke, jo poiščemo na trdem disku računalnika, vpišemo potrebne podatke, kategorijo, opis, kdo je poslal, mail, velikost, verzijo, stran Imdb in kliknemo Dodaj datoteko. Takoj se odpre sporočilo : _UPLOADNORECEIVED
Ko grem pogledat, če je kaka sprememba na serverju, pa je videti, da je nekaj vendarle zgodilo. Na strani www.slodivx.eu/upload se je v mapi upload naredila mapa 6, v njej pa še prazna mapa številka 0. O uploadani datoteki, normalno ni ne duha ne sluha.
Bistvo: Ne znam, določiti dveh parametrov za ta modul, v fileju d_config in sicer: $uppath in $upbaseurl
Ker verjamem, da stvar morda le ni tako preprosta, sem na naš portal dodal datoteke modulov, ki jih uporabljamo in/ali bi jih želeli uporabljati v bodoče. Najsi je katerikoli od modulov na strani, samo da bi deloval, tako da bi naši uporabniki in obiskovalci nemoteno dodajali datoteke na naš portal.
Upam, d a man boste namenili vsaj malo vašega časa, vsaj za odgovor, če ne kaj več.
Ta modul nas je privedel tako daleč, da smo pripravljeni plačati za ureditev modula.

Module, ki jih imamo na razpolago, pa je moč najti na strani: http://www.slodivx.eu/modules.php?name=...
Za dogovor nam/mi lahko pišete na naslednji e-mail naslov: depra@slodivx.eu

Lep pozdrav Kontrola


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Linki s podnapisi za filme (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
50176977 (54173) Dead_Meat
»

Podnapisi za House M.D.

Oddelek: Sedem umetnosti
83900 (3506) pin9o11

podnapisi

Oddelek: Loža
5923 (876) Stepni Volk
»

Blocks,mudules,themes...

Oddelek: Izdelava spletišč
81141 (1047) Xgroznik
»

Brezžično omrežje

Oddelek: Strojna oprema
9970 (892) pujsek_

Več podobnih tem