Forum » Igre » DOS Emulator
DOS Emulator
Jeebs ::
Zdravo folx, a tle kdo ve za k'kšen zelo dober DOS emulator, k bi delu pod WinME? Me je mqal zgrabila nostalgija, pa sm DL-ju par starih špilov pa pr enih šteka, tko da bi še z emulatorjem probu. Enga sm že probu, pa mi Wolfenstein3D-ja sploh ni hotu pognat. Mislm, da se mu je rekl neki na 'Slo... Mo'Slo al neki tazga. HVALA!
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!
BigSexy ::
ja mo`slo je samo programček k ti igre upočasni za določen odstotek ... ni dos emulator, glede emulatorja pa nebi vedu ;)
Predator ::
Danes sem preizkusil zelo zanimivo opcijo raznim dual boot varinatam, ki se ji reče Vmware in s pomočjo katere lahko poganjaš tudi en OS v drugem ( konkretno linux iz winsov sem probal )
na strani piše: " Virtual Platform Technology: a virtual machine that allows running many OSs at once: BSDs, DOS, Linux,... ", kar pomeni da bi se dalo poganjat najbrž navaden dos .
Samo res je pa da sem program videl in ne uporabljal niti ga nimam doma ker nimam časa ga sprobat tako da ne morem nič pomagat v nastavitvah samo je pa na prednostni listi za počitniško obdobje.
Demo je na njihovi download podstrani strani, poročaj če ga boš preizkusil ( ali pa tudi kdo drug ).
Upam da to kaj pomaga.
matjaž
na strani piše: " Virtual Platform Technology: a virtual machine that allows running many OSs at once: BSDs, DOS, Linux,... ", kar pomeni da bi se dalo poganjat najbrž navaden dos .
Samo res je pa da sem program videl in ne uporabljal niti ga nimam doma ker nimam časa ga sprobat tako da ne morem nič pomagat v nastavitvah samo je pa na prednostni listi za počitniško obdobje.
Demo je na njihovi download podstrani strani, poročaj če ga boš preizkusil ( ali pa tudi kdo drug ).
Upam da to kaj pomaga.
matjaž
XsenO ::
Khmmm...... ja nebi vedu ker s dosom nisem se nikoli resno vkvarjal. Z novejšimi zvočnimi se ne bo dalo ker te uporabljajo emulacijo, pač zadovolji se s pcspeakerjem
Hec na stan, če misliš stare špile za dos igrat je najbolše da si nabaviš win98 ali win 95
Hec na stan, če misliš stare špile za dos igrat je najbolše da si nabaviš win98 ali win 95
1 + 1 = 1
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ms-DOS igre na Windows 98 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5912 (4678) | Enron x86 |
» | EMULATORJI za simulacijo starih sistemovOddelek: Programska oprema | 2074 (1681) | opeter |
» | Programi za Win 98 in XP -TežaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1552 (1292) | k4vz0024 |
» | Kako zagnati DOS igro v XPjihOddelek: Igre | 1949 (1676) | Kaboom |
» | L I N U XOddelek: Operacijski sistemi | 1735 (1418) | nsignific |