» »

DOS Emulator

DOS Emulator

Jeebs ::

Zdravo folx, a tle kdo ve za k'kšen zelo dober DOS emulator, k bi delu pod WinME? Me je mqal zgrabila nostalgija, pa sm DL-ju par starih špilov pa pr enih šteka, tko da bi še z emulatorjem probu. Enga sm že probu, pa mi Wolfenstein3D-ja sploh ni hotu pognat. Mislm, da se mu je rekl neki na 'Slo... Mo'Slo al neki tazga. HVALA!
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!

BigSexy ::

ja mo`slo je samo programček k ti igre upočasni za določen odstotek ... ni dos emulator, glede emulatorja pa nebi vedu ;)

Predator ::

Danes sem preizkusil zelo zanimivo opcijo raznim dual boot varinatam, ki se ji reče Vmware in s pomočjo katere lahko poganjaš tudi en OS v drugem ( konkretno linux iz winsov sem probal )
na strani piše: " Virtual Platform Technology: a virtual machine that allows running many OSs at once: BSDs, DOS, Linux,... ", kar pomeni da bi se dalo poganjat najbrž navaden dos :)) .

Samo res je pa da sem program videl in ne uporabljal niti ga nimam doma ker nimam časa ga sprobat tako da ne morem nič pomagat v nastavitvah samo je pa na prednostni listi za počitniško obdobje.

Demo je na njihovi download podstrani strani, poročaj če ga boš preizkusil ( ali pa tudi kdo drug ).

Upam da to kaj pomaga.

matjaž

XsenO ::

Probaj dobit eno boot disketo za win98 ali 95 pa si v dosu:D
1 + 1 = 1

Predator ::

true
samo kaj pa instalacija zvočne ?

XsenO ::

Khmmm...... ja nebi vedu ker s dosom nisem se nikoli resno vkvarjal. Z novejšimi zvočnimi se ne bo dalo ker te uporabljajo emulacijo, pač zadovolji se s pcspeakerjem:D

Hec na stan, če misliš stare špile za dos igrat je najbolše da si nabaviš win98 ali win 95
1 + 1 = 1

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ms-DOS igre na Windows 98 (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
555912 (4678) Enron x86
»

EMULATORJI za simulacijo starih sistemov

Oddelek: Programska oprema
212074 (1681) opeter
»

Programi za Win 98 in XP -Težave

Oddelek: Pomoč in nasveti
161552 (1292) k4vz0024
»

Kako zagnati DOS igro v XPjih