Forum » Pomoč in nasveti » skrčenje datotek
skrčenje datotek
iPod japka ::
Pozdravljeni!
Zanima me, s katerim programčkom in kako bi lahko stisnil datoteke, da bi bile te nekajkrat manjše.
Recimo, ko pogledam kak iso file, ko ga odpakiraš postane njegova vsebina po 4 krat večja, pa me zanima kako se to naredi.
Vnaprej se zahvaljujem za odgovor.
Lp.
Zanima me, s katerim programčkom in kako bi lahko stisnil datoteke, da bi bile te nekajkrat manjše.
Recimo, ko pogledam kak iso file, ko ga odpakiraš postane njegova vsebina po 4 krat večja, pa me zanima kako se to naredi.
Vnaprej se zahvaljujem za odgovor.
Lp.
El Nino ::
Win rar. Ko kompresiraš datoteke pa izberi možnost stiskanja - največja. Sam program je zel fajn tudi za odpiranje raznih datotek, saj pozna miljavžent različnih formatov.
teddy81 ::
Če bi rad delal ISO file je na voljo tale programček: Magic ISO. Drugače pa za stiskanje uporabi ali WINZIP, WINRAR, PowerArchiver,...
Upam, da sem ti kaj pomagal.
Lep pozdrav
T
Upam, da sem ti kaj pomagal.
Lep pozdrav
T
blackbfm ::
Samo je tut odvisno kaj stiskaš. Kakšne datoteke, ki so že v osnovi kompresirane (divx, mp3 in podobno) tisto ne boš mogu nič zmanjšat, ostalo pa.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako spraviti vso kolekcijo DVDjev na en medijOddelek: Zvok in slika | 1480 (1160) | zrataj4201 |
» | iso fileOddelek: Programska oprema | 2310 (2102) | basinc |
» | Suse Linux - rabim pomoč čisto od začetkaOddelek: Operacijski sistemi | 1216 (1062) | twom |
» | iso + navadn fileOddelek: Zvok in slika | 986 (943) | Jan987 |
» | Bin fileOddelek: Programska oprema | 1785 (1667) | kljukec |