Forum » Operacijski sistemi » Zaklenjeni programi
Zaklenjeni programi
Olajuwon ::
Torej... imam sledeč problem. Kupil sem prenosnik z inštalirano VISTO business in nekaj časa je vse delalo brez problemov. Zdaj približno pol leta po kupljenem računalniku so se mi številni programi zaklenili. Microsoft office 2007 programi se mi odprejo, vendar mi meniji in okenca zmrznejo. Preko Outlook express lahko samo sprejemam mejle, ne morem pa tudi pošiljati. Pri photoviewerju je enako... Mislim WTF??? Kako se mi lahko čez noč pol software-a na računalniku zaklene?
EDIT: Ko nekaj napišem na Wordu (in mi ne napiše nič)... mi spodaj napiše, sprememba ni dovoljena, ker je izbor zaklenjen (???!?!!?)
EDIT: Ko nekaj napišem na Wordu (in mi ne napiše nič)... mi spodaj napiše, sprememba ni dovoljena, ker je izbor zaklenjen (???!?!!?)
Bolj pomembno je obstajati, kakor biti opazen.
- spremenil: Olajuwon ()
Olajuwon ::
to so mi tudi v službi rekli... samo ni mi jasno zakaj so se mi zaklenili tudi drugi programi. Očitno bom moral it k "dealerju" malo povprašati v čem je keč
Bolj pomembno je obstajati, kakor biti opazen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoftovo sanjsko poslovno letoOddelek: Novice / Rezultati | 10918 (8872) | LeQuack |
» | MSDNAAOddelek: Programska oprema | 7269 (5176) | xmetallic |
» | Windows 8 neuradno drugo leto (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 23089 (20111) | darkolord |
» | Zaklep androtove teme?Oddelek: Slo-Tech | 1571 (1156) | MadMax |
» | Sergio-zakaj si zaklenil temo o kopiranju zaščitenih cd-jev? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Slo-Tech | 8270 (6321) | perci |