Forum » Kaj kupiti » mp3 player
mp3 player
sash69 ::
Lep pozdrav!
Pred 2 tednoma dni sem se odlocil za nakup mp3 playerja. Odlocil sem se za Hyundai MP-390RO, vendar me zadeva ni ravno navdusila in jo bom poskusal vrniti. Sedaj pa bi prosil za nasvet kaj bi vi priporocali tam nekje v rangu od 30-60, tudi 70eur. Lepo bi bilo da ima player tudi FM radio in pa Li-ion oz. baterijo ki se da napolniti. Kar se pa tice velikosti, 1-2gb, vec ne potrebujem.
Sicer vem da so podobne teme ze obstajale, vendar sem po pregledu le teh ugotovil, da je vecina teh tem ze kar starih in so se stvari na trziscu v tem casu ze mogoce spremenile.
Hvala za pomoc!
Pred 2 tednoma dni sem se odlocil za nakup mp3 playerja. Odlocil sem se za Hyundai MP-390RO, vendar me zadeva ni ravno navdusila in jo bom poskusal vrniti. Sedaj pa bi prosil za nasvet kaj bi vi priporocali tam nekje v rangu od 30-60, tudi 70eur. Lepo bi bilo da ima player tudi FM radio in pa Li-ion oz. baterijo ki se da napolniti. Kar se pa tice velikosti, 1-2gb, vec ne potrebujem.
Sicer vem da so podobne teme ze obstajale, vendar sem po pregledu le teh ugotovil, da je vecina teh tem ze kar starih in so se stvari na trziscu v tem casu ze mogoce spremenile.
Hvala za pomoc!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Divx predvajalnik ... HD ?Oddelek: Kaj kupiti | 3144 (2075) | Klemenn |
» | Nakup slušalk iz UKOddelek: Kaj kupiti | 992 (798) | nocutius |
» | WD TV HD Media Player + 5.1 Surround zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 4018 (3761) | Okapi |
⊘ | WD HD TV media player - razočaranje in vprašanja!Oddelek: Zvok in slika | 5161 (4846) | OmegaBlue |
» | Pomoč pri izbiri sorrund sitema oz. mnenje o izbiri lokalnega hi-fi razturačaOddelek: Zvok in slika | 3495 (3097) | PeterII |