Forum » Izdelava spletišč » rss v spletno stran
rss v spletno stran
moowy123 ::
pozdravljeni,
imam vprašanje glede vključitve rss feedov v stran. Ni mi jasno kako bi lahko rss feed vključil v glavno stran (kot je recimo na strani slo-tech.com), da bi bila ikonca za rss čisto zgoraj desno (torej v address baru) ??
imam vprašanje glede vključitve rss feedov v stran. Ni mi jasno kako bi lahko rss feed vključil v glavno stran (kot je recimo na strani slo-tech.com), da bi bila ikonca za rss čisto zgoraj desno (torej v address baru) ??
Imam pa se eno vprasanje glede rss-ov in sicer me zanima kateri je najbolj pameten nacin za razvrscanje novic v kategorije (recimo razlicne drzave(.
Ali bo skladiscenje (torej shranjevanje v xml) enako za vse novice ( s tem da bodo kategorije razlicne) in potem samo sparsam ven pri prikazu na stran primerne novice glede na kategorijo, ali naj se lotim iz drugacnega vidika in imam za vsako kategorijo nov rss (xml), in se na podlagi tega narocim na primernega ??
Ali bo skladiscenje (torej shranjevanje v xml) enako za vse novice ( s tem da bodo kategorije razlicne) in potem samo sparsam ven pri prikazu na stran primerne novice glede na kategorijo, ali naj se lotim iz drugacnega vidika in imam za vsako kategorijo nov rss (xml), in se na podlagi tega narocim na primernega ??
zigi ::
Meni se dopade sistem, ki ga ima www.dnevnik.si, poklikaj malo njihove rss-e in poglej kako so nastavljeni url-ji.
Hvala za odgovor. Vidim da lahko primerne rss feede preprosto "izpljunem na zaslon" ob primernem pogoju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | XML parsing failedOddelek: Izdelava spletišč | 1015 (890) | DiTi |
» | 5-days.net - za blogerjeOddelek: Izdelava spletišč | 2088 (1314) | JohnyBallony |
» | Slo-Techov RSSOddelek: Novice / Obvestila | 4789 (4457) | Yeznick |
» | Najboljši rss/xml readerOddelek: Programska oprema | 2327 (1924) | Yeznick |
» | RSS NOVICEOddelek: Izdelava spletišč | 1749 (1631) | Cuoresportivo |