Forum » Pomoč in nasveti » Problemi z zvokom
Problemi z zvokom
SeeN000 ::
Imam prenosnik, ki dela (oziroma je delu) dokler ga nisem kot vedno nesel na fax kjer sm delal z njim.
Potem pa ga prinesem domou ga priklopim, a zvoka od nikjer. Probla sem z zamenjavo gonilnikov, pregledal sem vse možne nastavitve za zvok, obnovil sistem na prejšnji dan, pregledal in zbrisal vse viruse, ki mih je antivirusnik našel.
A zvoka od nikjer!!!
Prosim pomagajte mi! Jaz sem ostal brez idej.
Najlepša hvala za odgovore.
Potem pa ga prinesem domou ga priklopim, a zvoka od nikjer. Probla sem z zamenjavo gonilnikov, pregledal sem vse možne nastavitve za zvok, obnovil sistem na prejšnji dan, pregledal in zbrisal vse viruse, ki mih je antivirusnik našel.
A zvoka od nikjer!!!
Prosim pomagajte mi! Jaz sem ostal brez idej.
Najlepša hvala za odgovore.
- premaknil iz Mali oglasi: jvolk ()
theoneman ::
hecn
polej na nadzorni pložči/ zvoki in video naprave da nimaš čist potih al pa nemo :D
TOM
polej na nadzorni pložči/ zvoki in video naprave da nimaš čist potih al pa nemo :D
TOM
SeeN000 ::
Ali je mogoče da sem skuril kakšen čip? Ali pa kaj podobnega strojnega za predvajanje zvoka?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvoka niOddelek: Pomoč in nasveti | 2138 (1187) | Han |
» | DVI(PC)--->HDMI(TV) ni zvoka (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 21729 (10841) | BorutK-73 |
⊘ | please helpOddelek: Pomoč in nasveti | 810 (685) | Gray_Warden |
» | zakaj ne dela zvok na internetu? (npr.:you tube..)Oddelek: Pomoč in nasveti | 3751 (3638) | Dr_M |
» | Windows XP in zvočna karticaOddelek: Operacijski sistemi | 852 (808) | kloshar |