Forum » Pomoč in nasveti » Program za iskanje spy datotek?
Program za iskanje spy datotek?
MadMax ::
Dobr question.
Sam sicer drugih niti ne poznam (sem imel 2 leti nazaj se enega, ki pa je bil podn v primerjavi s ad-awarom, zato sem tudi pozabil, kaj je bil zaen...).
Vendar, ce smo malo paranoicni:
Kaj pa, ce je ta ad-aware le se en spyware, ki nam sicer odkrije druge, da lahko sam nemoteno dela dalje?
Sam sicer drugih niti ne poznam (sem imel 2 leti nazaj se enega, ki pa je bil podn v primerjavi s ad-awarom, zato sem tudi pozabil, kaj je bil zaen...).
Vendar, ce smo malo paranoicni:
Kaj pa, ce je ta ad-aware le se en spyware, ki nam sicer odkrije druge, da lahko sam nemoteno dela dalje?
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
gumby ::
Paranoja je huda stvar... najboljše je imeti dva računalnika, enega za internet in enega za warez:D
ali pa ne iti na internet sploh in imeti na računalniku 300 spy programov (naj trpijo, prasci>:D )
ali pa ne iti na internet sploh in imeti na računalniku 300 spy programov (naj trpijo, prasci>:D )
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Postavitev LAN omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 1822 (1611) | konspirator |
» | Coruptan Windows ali okvara strojne opreme?Oddelek: Strojna oprema | 2083 (1676) | mtosev |
» | WD NASOddelek: Omrežja in internet | 3769 (3035) | A_A |
» | Kako deliti IP TV s sosedom?Oddelek: Omrežja in internet | 2432 (2012) | ...:TOMI:... |
» | BlackBerry Tablet prihajaOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 14494 (12759) | MrStein |