Forum » Omrežja in internet » Problem pri downloadu z utorrentom
Problem pri downloadu z utorrentom
PacificBlue ::
Pozdravljeni!
Z neta vlačim dol en obsežnejši fajl(20 gb) in mi je pri 27% napisalo da "the process cannot access the file because it is been use by another process"..Imam pa triero kabelski internet, 5Mb linijo..Kakšen predlog?
Z neta vlačim dol en obsežnejši fajl(20 gb) in mi je pri 27% napisalo da "the process cannot access the file because it is been use by another process"..Imam pa triero kabelski internet, 5Mb linijo..Kakšen predlog?
I’m out.
:3
blackbfm ::
To je zato ker si z nekim programom odprl datoteko ki jo downloadaš..lahko pa da ti antivirus vtika nos noter. Tko da zapri vse programe (mogoče tut antivirus) in ponovno zaženi utorrent in ne odpiraj fajla dokler ni 100% downloadan.
PacificBlue ::
Hvala za odgovore.. krivec bil je antivirus, ki sem ga tisti dan, ko sem opazil problem inštaliral..Lp
I’m out.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Directx problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1506 (1183) | LeeWai |
» | Program/Skripta za izpis NTFS pravic izbranega uporabnikaOddelek: Programska oprema | 681 (573) | imagodei |
» | [visual basic 05] - kreiranje datoteke in pisanje vanjoOddelek: Programiranje | 1496 (1292) | gzibret |
» | eno vprašanje glede diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1469 (1314) | ~Speed |
» | brisanje datoteke ne pusti in ne pustiOddelek: Programska oprema | 925 (845) | matic |